Drapak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Zastanawiam się nad znalezieniem poważnej firmy, która przejmie moich klientów i zapewni im normalny poziom usług. Moja współpraca z nc raczej dobiega końca, myślę, że bardzo źle wybrałem na początku i z biegiem czasu doprowadziło to do totalnej klęski. Klientów mam raczej poważnych, żadnych phprzemo, raczej joomla albo statyczne. Więcej szczegółów udostępniłbym we właściwym poście ogłoszeniowym, tylko czy w ogóle można tutaj coś takiego zamieścić? Chyba nie mam ochoty na "sprzedaż firmy" na allegro, poza tym moja firma zajmuje się tez innymi rzeczami, nie tylko hostingiem. Niestety sytuacja finansowa nie pozwala mi na wpakowanie dużej kasy w nowego dedyka. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Uważam, że jest to jedno z najlepszych miejsc na tego typu ogłoszenie. Oczywiście nie zastąpi to kontaktu osobistego z firmami, ale większość dużych i poważnych firm zagląda na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Uważam, że jest to jedno z najlepszych miejsc na tego typu ogłoszenie. O, panie adminie a w jakim dziale? Zaznaczę też, że nie chciałbym ujawniać bezpośrednio w poście swoich danych (bo mi najzwyczajniej wstyd za to co się dzieje na moim serwerze w nc). pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Proponuje wszystkich Klientów rozbić po paru firmach, tak chyba będzie lepiej? PS. może po prostu rozmawiaj osobiście z przedstawicielami firm, a nie pisać ogłoszenia? I oczywiście mniej więcej szukaj firm w tych samych cenach co oferują swoje usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Drapak, będziesz musial napisać ile Ci klienci płacą miesięcznie / rocznie i jakie mają konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2007 Drapak, będziesz musial napisać ile Ci klienci płacą miesięcznie / rocznie i jakie mają konta. Hehe, rocznie to mi nic nie płacą, bo mało który odnawia, odchodząc gdzieś indziej :-). Odpisałem Ci na prv. Przygotuję może dokładniejsze zestawienia razem ze screenami z pleska dającymi pojęcie o rzeczywistym zużyciu zasobów (i ich zmianach - raczej constans). Z tego co widzę ceny mam podobne jak w masternecie. Rozmawiać osobiście z przedstawicielami firm nie widzę sensu biorąc pod uwagę skalę przedsięwzięcia (100 klientów, 170 domen). Zaś gdyby to byli klienci, którzy płacą kupę kasy to kupiłbym im tego nowego dedyka :-). Oni sobie już nawet odpuścili dzwonienie do mnie dlaczego od piątku nie mogą wysyłać poczty. Ktoś pyta na privie czemu chce sprzedać. Bo mam dołek emocjonalny, zwątpiłem w sens tego skoro mój serwer jest jak reklamy w tv, czasem przerywane są filmem. Skąd wiem co będzie na nowym? A roboty z przeniesieniem będzie mnóstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach