Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2007 Kolejna firma na sprzedarz tym razem http://allegro.pl/item214379781_firma_host...cznie_bcm_.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 ... oraz brak informacji na temat ilości Klientów. Czy przypadkiem hosting ten nie był już kiedyś wystawiany na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 Był wystawiony za 12k PLN ale nie było chętnych http://allegro.pl/item209468883_firma_host...0_rocznie_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 Był wystawiony za 12k PLN ale nie było chętnych Nooo, moja firma też tam pewno wkrótce wyląduje, tylko, że ja dam "kup teraz" 50 zł. Bo nowych klientów brak a obecni, dzięki działaniom ncgroup, odchodzą systematycznie. Np. nc "odgórnie" zaktualizowało mi pleska do v.8.2 i od 3 dni nikt nie może wysłać poczty. Ale przecież poczta e-mail to przeżytek, czym się tu przejmować :-) pozdrawiam p.s. zaraz dostane na gg "nie mam siły czytać pana postów" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 http://allegro.pl/item214379781_firma_host...cznie_bcm_.html "nie aktualne" Wiedziałem że będzie wałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kychu_sxe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 http://allegro.pl/item216647312_firma_host...cznie_bcm_.html Ja bym donos na allegro dał, ze daja ze nie aktualne odwoluja oferty a potem wystawiaja za duzo wieksze pieniadze jak sie zorientowali ze mozna pare groszy na tym ubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 To w czym problem aby złożyć? Nie tylko mówić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 To ja może wkleję gotowy tekst Witam,Obserwowałem aukcję http://allegro.pl/item214379781_firma_host...cznie_bcm_.html Sprzedawca kilka minut przed końcem odwołał wszystkie oferty i jako powód podał "nie aktualne" Trochę to dziwne ponieważ kilka minut później wystawil identyczną aukcję, tym razem z inną ceną: http://allegro.pl/item216647312_firma_host...cznie_bcm_.html Mam nadzieję że cos zrobicie z takimi "Sprzedawcami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 Na serio ktoś wierzy, że komukolwiek z allegro zależy na uczciwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 Na uczciwości może nie, ale może będą chcieli pokazać rzetelność i dbałość o klienta tak co by pokazać jak oni dbają o kupujących Wyrok w sprawie sprzedaży nieistniejącego samochodu zapadł chyba na korzyść kupującego...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 LOL, rzetelność i dbałość o klienta Człowieku, oni by własne dzieci wystawili na aukcje gdyby tylko to spowodowało większe dochody z reklam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 Na serio ktoś wierzy, że komukolwiek z allegro zależy na uczciwości? Dość szybko odpisują na zgłoszenie "Witam, Dziękuję za zgłoszenie. Uprzejmie informuję, że wobec tego Użytkownika zostały podjęte stosowne działania." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2007 kurde a moglismy zrobić zrzute i kupic ten super biznes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2007 Troche mnie smieszy ta "firma" .... Panele 15.000 zl mysle ze taki panel ktos by za 5.000 spokojnie napisal . Lider na rynku stream hosting.... my dzialamy od 2001 roku i jakos liderem sie nie nazywamy, a korzystaja z naszych uslug najwieksi AH.FM , Raio Eska , Radio Ultrastacja , a ceny mamy najnizsze w PL jesli chodzi o scasta . Ostro sie z scastem reklamowali na allegro na zasadzie ilestam slotow + pilot gratis . Jak by byli liderem to by im 2 serwery nie wystarczyly /wiem z doswiaczenia/ . Mysle ze to jakas "sciema", moim zdaniem warte ok 2,5 tys zl , szcunkowe dochody ok 900 zl miesiecznie takiej firmy na "czysto". Ale to tylko moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Next... Link [...]chociaż pełna automatyzacja i outsourcing pozwalają na poprowadzenie hostingu przez osoby bez doświadczenia[...] No super... Szkoda tylko, że nie ma podanej nazwy firmy skoro przecież przy kupnie opinia jednak jest bardzo istotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 @Adrian - jaka opinia na temat firmy hostingowej, która jest sprzedawana na Allegro? Te firmy nie mają zwykle żadnej opinii/reputacji, a jak mają to bardzo negatywną. Tak, czy siak nazwę, czy www powinni(muszą?) podać, ponieważ opis aukcji z regulaminu allegro powinien dokładnie opisywać sprzedawany produkt. Już nie mówiąc o szacie graficznej aukcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 "Klienci - liczba zarejestrowanych użytkowników - 1700 " Nie jest to mała firma, skoro ma 1700 użytkowników, tak swoją drogą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Hehe, ale ciekaw jestem jaka to firma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Wybór masz nie duży:P Domyślam się że przy tej ilości userów musi być na top100... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 O ile są to prawdziwe dane... . Całkiem możliwe, że są to po prostu fake konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Wszystko jest mozliwe. Interesuje mnie tylko to, czy firma jest na top100, jezeli jest to juz lepiej jak na 1700 userow, jak nie to mozna przypuszczac ze chodzi tu dokladnie o tym co napisales - fake konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2007 Nie prościej jest się po prostu skontaktować ze sprzedającym? Interesuje mnie tylko to, czy firma jest na top100Jest - subtech.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach