bartek251 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2005 Pracuje w firmie zajmujacej sie Hostingiem w Londynie jesli ktos poszukuje dobrego servera lub poprostu chcialby umiescic tu swoj server niech da mi znac.Gwarantuje bezpieczenstwo servera 24/7 obluga klijeta,zasilanie,klimatyzacja pomieszczen zajmuje sie co-lokacja,dedykowanymi serverami itp.wszelkie informacje pod adresem bartek@infinity-hosting.net ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2005 nie wiem dlaczego ale jak widze "klijentów" to mnie wzdryga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2005 masz jakąś oferte tych serverów?? Interesuje mnie wmiare tani serwerek więc śmiało możesz jechać od dołu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carlos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2005 Oferujcie VPS'y? Jezeli tak to prosze o oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek251 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2005 Wiec istnieje taka mozliwosc z tymi Vps jesli szukasz czegos taniego to napisz mi prosze jakimi pieniedzmi dysponujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maras 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 lepiej kolokowac serwery w Redbus Interhouse we frankfurcie nad menem. Idealny link do Polski, a wyglada tez przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach