kosynier 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2007 Prosze o opinie na temat tej firmy, podobno sa hostowane w tej firmie trackery do torrentow.. Express Server 4 Server: Dell PE 0860 CPU: 1 x Dual Core Xeon 3050 Memory: 1 GB Harddisk: 1 x 160GB SATA HW RAID: No Rackspace: 1U OS: Windows 2003 Web - 1CPU Switch port: 100Mbps (FE) Billing cycle: 1 month SLA: Self-managed Datatraffic: Volume 500GB Initial term: 1 month Included: APC Remote Reboot (1port) IP Addresses (2) 69 Euro mies ! jest tu jakis chaczyk ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2007 do pierwszej awarii nie ma haczyka, potem beda starali sie przekonac Cie swoimi czynami, badz zaniechaniem czynnosci, ze warto dokupic wyzsze SLA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2007 Z autopsji: pierwszy miesiąc był uptime 100% Pierwsza awaria - restart przez panel nie pomógł, mail do supportu, chcieli gwarancję wpłaty za obsługę w razie problemów nieobjętych podstawowym SLA - okazało się ż im wtyczka od zasilania wypadła z sewera... o 4 rano Potem się zaczęło, 3 razy w ciągu 3 dni musiałem restartować serwer przez ich panel pomimo, że na serwerze nie było żadnych skryptów które mógłby spowodować zwiechę - dopiero teraz i narazie jest w miarę spokojnie ale wykonałem sobie autopowiadomienie sms w razie padu z drugiego serwera więc jestem spokojniejszy. Żadnych upustów nie biorą pod uwagę. Co do reszty raczej brak zastrzeżeń. Dopisane później: no i wykrakałem, serwer leży i nie reaguje na rebooty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach