Silnikos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Poszukuje darmowego hostingu (moze byc nawet 5mb) z PHP i wlaczonym PHP GD z obsluga PNG/JPG i TTF. Najlepiej z ftp. Jak narazie jedyny darmowy hosting, ktory udalo mi sie znalezc z obbslugua PHP GD to 100webspace.net Sprawdzalem na razie: yoyo.pl, cba.pl, lycos, lua.pl, ugu.pl, ripway.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 A po co Ci to? Potrzebny Ci panel do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Silnikos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Mam wtyczke do foobara, ktora zapisuje odtwarzany utwor do pliku, nastepnie wysyla to na serwer, i skrypt z serwera zapisuje to w postaci sygnaturki do pliku, takie cus: http://silsig.100webspace.net/np/signature.php/sig.png Nie potrzebny mi panel ;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Przekonfiguruje pod to mojego dedyka (quota) i dam dziś znać czy mogę Ci coś takiego udostępnić mówisz 5MB? a transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Silnikos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Chcialbym sobie to walnac do sygnaturki na pewnym dosc popularnym forum, nie mam pojecia jaki to bedzie wytwarzac transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Dobra nvm i tak mam 90% nie użytego Dam dziś znać narazie jestem zajęty Dobra zrobiłem z quota będziesz miał 5MB i maksymalnie 50 plików na serwerze Co do transferu to zaraz dam Ci znać Dobra masz 400GB Transferu ( ) Zaraz zrobię z tą opcją w php , napisz mi na pm hasło jakie chcesz mieć na ftp ///Edit - Dane wysłałem na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Silnikos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Dzieki jeszcze raz, mozna zamknac temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 A proszę bardzo Niestety nie obeszło się bez kompilacji 4 bibliotek ale grunt że wszystko działa Jak ktoś chcę 5MB konto to pisać na pm hehe Dobra zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach