Rob 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Witam, Poszukuję dedyka pod serwery gier... Lokalizacja dowolna, ale ping do 50-60 ms. Specyfikacja: ~Intel Pentium 4 HyperThreading 3.00 Pamięć RAM1 GB DDRDysk twardy80 GB Rodzaj dyskuIDE / SATA2Łącze100 Mbps Limit transferu1000 GBStałe IPmin. 1 adres Pozdrawiam, Rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Możesz zapoznać się z ofertami niemieckich serwerowni (szczególowe oferty oraz recenzje w odpowiednim forum) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Ile masz kasy? Jak widzę to co napisałeś to podchodzi mi pod rękę 1 słowo Niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rob 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Albo ovh ale ... com Jakie niemieckie DC polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 dobre pingi z TPSA są np. na http://www.webtropia.com/home/root-server.html (fastit.net) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 Ja polecam netdirect od 3 dni testuje i śmiga wszystko w grach Gracze z centralnej europy pingi do 60 Ale raczej nie znajdziesz takiego serwera w ND Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 Ja korzystam z dedyka tego dedyka: http://www.sheepserv.de/index2.php?id=14_1 Niewiem, czy gameroot to tylko marketing, czy naprawde ma coś extra. Piszą, że mają Gameserveroptimierter Kernel W każdym razie, dedyk sprawuje sie bardzo dobrze Uptime jest okolo 220 dni ( 120 teraz i okolo 100 wczesniej, bo musialem reboot walnac ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 hetzner.de lub webperoni.de obie polecam z hetzner.de korzystam a z webperoni korzystałem Pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 do webperoni mialem z tepsy ping o ok 10ms wyzszy, tak samo obcokrajowcy ( większosć ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach