lj2m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Jak na razie kieruje się na początek hostingiem za smsa, choć wiem że lepiej zapłacić przelewem ale potrzebuje tylko trochę miejsca i php bez reklam w Polskim serwisie o w miare fajnej domenie - dlatego kieruje sie ku boo.pl. Myśle że strona bedzie obsługiwała kilka tysięcy dziennie użytkowników którzy będa niewiele czasu spędzać na tej witrynie. Mam do wyboru: boo.pl rwi.pl activ.pl Innych firm hostingowych usługujących płatność sms-em nie znam. Zostawiłbym moją stronkę w yoyo, ale w planie light nie obsługuje php. PS. Proszę nie mówić że płatnością przez sms-a się nie opłaca tylko pomóżcie mi wybrać najlepszy serwis z powyższych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 dozbierać i kupić coś normalnego, sensownego.. a nie g.. za smsa.. za smsa to możesz zagłosować na Eurowizji.. jeśli Ci zależy na Twojej stronce, to nie będziesz tak do tego podchodził.. albo kup.. a za miesiąc wrócisz bluzgając i prosząc o oferty za "40-50zł".. i wtedy dopiero pogadamy.. heh.. Swego czasu próbowałem interię.pl - tja.. co usługa, to musiałem smsa wysyłać.. dodać domenę, dodać FTP.. itd. itd.. szit lipa i daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lj2m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Jednak prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego z powyższych serwerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Z powyższych? A jakbyś miał w życiu wybierać pomiędzy kiłą a rzeżączką to co byś wybrał? Wybierz coś solidnego: http://www.masternet.pl/oferts,html-serwery,html http://proste.pl/oferta/poczatkujacy/ Ewentualnie jak na prawdę nie masz pieniędzy spróbuj z nową firmą http://www.8p.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puma 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 O serwerze boo, czytałem niedobre opinie. Podobno wolny i awaryjny. Niektórzy mówią że www.webd.pl jest w miarę dobry za sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 sprawdz insane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Puma, poczytaj o webd i o ostatnich "awariach" Hosting za SMS to syf, za 2 miesiące przyjdzie tu zaraz i się będzie żalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 lj2m na jak długo potrzebujesz takie konto :>?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lj2m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Zobaczymy myślę że na dłuższy czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Jak wystarcza CI 3-4 miesiace to zobacz moja oferte w dziale oferty bez relklam oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Jak na razie kieruje się na początek hostingiem za smsa, choć wiem że lepiej zapłacić przelewem ale potrzebuje tylko trochę miejsca i php bez reklam w Polskim serwisie o w miare fajnej domenie - dlatego kieruje sie ku boo.pl. My oferujemy opcję płatności via SMS w tańszej linii serwerów wirtualnych Home. Konta zakładane są w domenie in5.pl, aczkolwiek można oczywiście podpiąć własne domeny. W każdej chwili istnieje tez możliwość migracji do serwera wirtualnego z linii Biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puma 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 Osobiście to za sms bym nie kupił konta : 1. Przepłacasz 2. Takie konta są do niczego. Jeśli nie masz np. konta w banku to poproś kogoś ze znajomków niech Ci zapłaci przez bank Internetowy, zresztą możesz zapłacić na poczcie przekazem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 No dokładnie a jak nie chcę Ci się płacić co miesiąc na poczcie to zapłać raz za pół roku albo rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 Osobiście to za sms bym nie kupił konta :1. Przepłacasz 2. Takie konta są do niczego. W jaki sposób opłacenie tego samego konta sms-em, a nie przelewem ma wpłynąć negatywnie na jego jakość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach