Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Witam, poszukuje jakiegos taniego vps'a, najlepiej najtanszego jedynie do nauki administracji serwerem linuksowym + ewentualnie homepage + poczta A po 2 moze mi ktos objasnic rejestracje w webperoni.de? Konkretnie chodzi mi o aktywacje automatyczna. Po niemiecku nie umiem ani jednego slowa a chcialbym sie tam zarejestrowac:/ Przy okazji prosilbym o wady i zalety webperoni i czy ich najtanszy vps nadawalby sie do moich potrzeb? Na jaki okres trzeba podpisac umowe? Ile wynosi oplata miesieczna? Nie rozumiem tego: Die ersten 3 Monate ab 4,99 euro. Moglby mi ktos pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 "Die ersten 3 Monate ab 4,99 euro." Pierwsze 3 miesiące od 4,99 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 tja.. tylko poczytaj dokładnie, bo to pewnie przy umowie na 12 miechów.. heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Może: http://www.vpslink.com/vps-hosting/ ? Ew może poszukaj jakiegoś zwykłego konta shared z dostępem ssh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Jeżeli najtańszy VPS to JEDYNIE usa. Tam są dosyć tanie vpsy, jeżeli nie zależy Ci na pingu z europy to bierz. Jakiego tego vpsa potrzebujesz? Ram , dysk , transfer itp... TheBlood, konta shared praktycznie mają wiele ograniczeń w dostępie do ssh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 minimum 2-3gb hdd, na reszcie mi nie zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 http://www.vps4less.de/ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Ich strona prezentuje się na yyy.... a moze lepiej to pozostawić bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 znalazlem cos takiego: www.swvps.com - co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xslimakx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2007 przylanczam sie do pytania - rowniez poszukuje vpsa jak najtanszego do nauki, wlasnych prywanych dupereli jak poczta itp najlepiej w okolicach 5$ za miesiac - mozecie cos polecic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach