Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 tak jak w temacie, czy sa jakies hostingi z direct adminem ? ps. jak bylby mozliwy wildcard to byłoby bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 jakieś pewnie są ; ) www.top100.pl i do dzieła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 hehe i jak ja mam tam szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 hehe i jak ja mam tam szukac Wejść na stronę top100.pl przy każdym adresie kliknąć na link "www", otworzy Ci się strona z tą firmą, zapoznać sie z jej strona/dokumentacją gdzie będzie opisana oferta i tak 149 razy Trudne prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 wchodzisz na każdą ze stron po kolei.. patrzysz jaki panel mają.. potem wracasz na to forum i szukasz opinii na temat danej firmy.. na szybkiego to bodaj jor.pl (serwy chyba w DE), hostings.pl (PL), ee... hmmm... AZ.pl ODRADZAM KATEGORYCZNIE :-) no a po resztę wróć sam i poszukaj : ) Adrian ..odpada pierwsza trójka, także jest dobrze ; ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach