arta 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Właśnie Prowadzę malutką, domową stronę i dotychczas w 100% wystarczał mi darmowy serwer. Teraz potrzebuję także serwera o małych wymaganiach (pojemność itd. taka jak na zwykłych, darmowych serwerach), tylko że bez żadnych reklem, z obsługą PHP, bez żadnych kont e-mail, nie zbyt wybajerzonego, a co za tym idzie nie takiego drogiego. Nie znam się zupełnie na tym, dlatego proszę Was o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Witam serdecznie! Serwer o podstawowych parametrach takich jak 500MB pojemności dyskowej oraz 2GB transferu miesięcznego za jedyne 35zł rocznie netto spokojnie spełni Pańskie oczekiwania. Zapraszam do zapoznania się z pełną specyfikacją serwera typu CLASSIC na naszej stronie MasterNET.pl W przypadku pytań prosimy o kontakt na adres email info@masternet.pl lub telefonicznie. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m82 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 A ja polecam klatka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 A ja polecam dedyka <joke> Insane.pl - dobra opcja dla ciebie, za 30,5 zł rocznie masz niezłe parametry i dobrą firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Ja proponuję plan mini w www.prohost.pl 100mb dysku i 2gb transferu za 25zł netto na rok. Serwer znajduje się w Gdańsku. Zapewniamy całodobową pomoc techniczną - z czasem odpowiedzi poniżej 5ciu minut. Opis planu znajduje się tutaj: http://www.prohost.pl/hosting.php?spt=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Właśnie Prowadzę malutką, domową stronę i dotychczas w 100% wystarczał mi darmowy serwer. Teraz potrzebuję także serwera o małych wymaganiach (pojemność itd. taka jak na zwykłych, darmowych serwerach), tylko że bez żadnych reklem, z obsługą PHP, bez żadnych kont e-mail, nie zbyt wybajerzonego, a co za tym idzie nie takiego drogiego. Nie znam się zupełnie na tym, dlatego proszę Was o radę. Proponuję serwer wirtualny Home Mini. 250 MB przestrzeni i ponad 8 GB transferu miesięcznego za jedyne 25 zł + VAT rocznie. Dostępna także opcja płatności sms-em. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 `T` - przecież napisałem post wyżej o insane.pl Insane.pl - dobra opcja dla ciebie, za 30,5 zł rocznie masz niezłe parametry i dobrą firmę Po co się powtarzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 `T` - przecież napisałem post wyżej o insane.pl Po co się powtarzać Zrobiłeś to chyba w międzyczasie pomiędzy tym, jak otworzyłem okno edycji, a pomiędzy tym, jak wysłałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Exe Dzisiaj, 14:20 T Dzisiaj, 14:32 12 minut pisania Ale to nie zmienia faktu że insane.pl to dobra firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2007 12 minut pisania Mało tego, pamiętam, że odpisywałem pod postem Adriana (!). Nie wiem jak to się stało, może otworzyłem wcześniej tą podstronę, a potem nie odświeżyłem przed odpisywaniem. Zresztą wszystko jedno, bo robi się z tego 100% off-topic. Ale to nie zmienia faktu że insane.pl to dobra firma Dzięki. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach