bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 jezeli ktos by mi chciał odsprzedac swoja licencje do direct admina to piszcie rusel ma mi sprzedac za 180 ale ostatnio jak mojemu kumplowi sprzedał to po miesiacu licencja direct admina straciła ważność ps. czy jest mozliwosc kupienia u jakiegos reselera tych domen czy tylko z serwerowni lub ze strony direct admina za 299 $ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 rusel? ŻADNYCH interesów z tym gnojkiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Jak dobrze poszperasz to znajdziesz ze dwa obszerne tematy o Ruselu, dadzą Ci one wystarczającą odpowiedź na to jak długo będzie ważna jego licencja ; ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Witam! Licencję DirectAdmin chętnie zaproponuję w cenie 320pln netto. Rozumiem, że lekko przekracza to Twój budżet jednak kupując licencję od firmy zyskujesz pewność iż będzie ona działać. Kilku użytkowników Forum zakupiło już licencje za moim pośrednictwem (serdecznie pozdrawiam :-) ) i są zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 oczywiscie znam historie rusela bo sam w tym temacie sie wypowiadałem mnie oszukłan na 70 zł bo załatwił mi niby serwer dedykwoany ktory nigdy mi nie dał no ale dzisiaj sie z nim skontaktowałem i podobno zwrocił mi 70 zł jak dojdzie to moze i zastanowie sie czy robic z nim interesy jak nie i jak sie sprawa neiwyjasni z tym kumplem moim co kupił od niego licencje to chyba wezme od przemysława Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Naiwność ludzka jest przerażająca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 bartek24m: Nie wiem czy uwazales na matematyce ale -70 + 180 = 110 dla rusel'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 dobra, już nie offtopujmy : ) może ktoś, kto kupił od Przemysława i jest zadowolony podzieli się opinią? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2007 bartek24m: Nie wiem czy uwazales na matematyce ale -70 + 180 = 110 dla rusel'a nie wiem czy uważałeś na j. polskim ( czyt ze zrozumieniem) ale napisałem w ktoryms temacie ze zaplaciłem mu juz kiedys 70 zł i teraz do 250 brakuje 180 wiec mam mu jeszcze 180 zaplacic ale chyba nic z tego niewyjdzie i kupie za 320 od tego przemysława czekam na jakies opinie b. mi zalezy bo chyba bede juz wplacał pienaidze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 nie wiem czy uważałeś na j. polskim ( czyt ze zrozumieniem) ale napisałem w ktoryms temacieze zaplaciłem mu juz kiedys 70 zł i teraz do 250 brakuje 180 wiec mam mu jeszcze 180 zaplacic Pewnie dlatego ten minus przed liczba 70 w moim poscie (wnioskowalem, ze rusel ma Ci najpierw oddac te 70zl, zebys w ogole zaczal myslec o kupnie od niego licencji za 180zl - bo taka cene podales w pierwszym poscie, nie 250zl).Ale skoro w ogole rozwazales doplacanie osobie, ktora jest Ci dluzna pieniadze to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 jak to jest z tym przemyslawem? zastanawiam sie czy dac mu owe 320zl - pojdzie w koszty czy lepiej i bezpieczniej kupic w DA za 299$ -jakies 830zl, ktos kupowal od kogos tutaj? poza ruselem? od przemysława? ktos kupowal bezposrednio w DA? pozdrawiam ps. jak kupie teraz sama licencje to musze przeinstalowywac DA czy tylko zglosic to w DA(firmie)? wyslalem im pytanie rano ale zero odpowiedzi <_> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 jak kupie teraz sama licencje to musze przeinstalowywac DA czy tylko zglosic to w DA(firmie)? wyslalem im pytanie rano ale zero odpowiedzi /usr/local/directadmin/getLicense.sh ID.KLIENTA ID.LICENCJI ADRES.IP np. /usr/local/directadmin/getLicense.sh 8765 23456 123.123.123.123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 wyslalem im pytanie rano ale zero odpowiedzi W nasze rano to oni śpią :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 rano jak rano, minelo juz ponad 24godz wiec powinni sie odezwac skoro maja napisany sredni czas reakcji 45min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Inna strefa czasowa? A druga sprawa zerknij na godziny, w których odpowiadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 Tak mniej więcej, z tego co pamiętam to kiedy u nas jest 23, u nich jest 14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2007 /usr/local/directadmin/getLicense.sh ID.KLIENTA ID.LICENCJI ADRES.IP np. /usr/local/directadmin/getLicense.sh 8765 23456 123.123.123.123 teraz mam tyle dupa:/usr/local/directadmin/scripts# ./getLicense.sh **** 16*** ***.***.***.*** --16:53:24-- https://www.directadmin.com/cgi-bin/licenseupdate?lid=*****&uid=**** => `/usr/local/directadmin/conf/license.key' Resolving www.directadmin.com... 66.51.122.131 Connecting to www.directadmin.com[66.51.122.131]:443... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: unspecified [text/html] [ <=> ] 45 --.--K/s 16:53:25 (439.45 KB/s) - `/usr/local/directadmin/conf/license.key' saved [45] You are not authorized to download the license with that client id and license id (and/or ip). Please email sales@directadmin.com co do mailowania to mail poszedl w poniedziałek rano wiec jaka by to strefa nie była odpowiedziec powinni dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 uwaga uwaga kupiłem licencje na 30 lat za 199 zł ! za 20 zł dam wam info od kogo tak tanio mozna kupić gratis dodają lang pl ! pełen profesionalizm wplaciłem pienaidze o 22:00 a na 23:30 miałem juz zainstalowanego direct admina polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Opanuj sie - to nie jest targ przekupek.. Pomijam juz to, ze szukasz zawsze pomocy za darmo, a na forum chcesz sprzedawac kontakty do firm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 a ja kupilem za 29$ na miesiac, pozniej zobacze na co mnie bedzie stac, na ten moment mowie dziekuje posredikom bartek: ciekawe jak dlugo bedzie dzialac twoja licencja, ja dalem 250zl z pl, podzialala 2.5 miesiaca i gnoj rusel przepadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 dobra jako iz mi "pomagacie" czesto dam do publica informacje na wage złota licencja została kupiona przez reselera direct adminów http://www.hc.pl/ mają licencje direct admina w pakietach 199 pln brutto bez supportu i instalacji 250 zł z instalacją admin spoko mozna sie dogadac dzisiaj dałem mu zlecenie naprawy serwera zrobił to za 100 zł serwer działa ( zobaczymy na jak długo) co do licencji direct admina mysle ze podziała dłuzej niz te wasze od rusela firma jest od 2 lat administartor wystafia f-vat i co najwazniejsze jest praktycznie 18/24h to bardzo przydatne gdy chce sie zaczerpnac porady Piszcie ze jestescie od Clubbers.pl to moze dostaniecie polski LANG za free --- dowiedziałem sie ze licencje się juz kończą i cena podskoczy w gore takze kto pierwszy ten lepszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2007 Ale jaka to jest licencja Lifetime z możliwością zmiany IP? Powiem że tanio jeśli tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2007 no jasne możesz zmienic IP ale musisz dac to admonowi hc.pl mailem lub czyms niedostajesz tak jak w przyapdku kupienia licencji za 299 $ własnego panelu... ale nawet jak bierzesz przez posredników za 300 - 400 zł to tez ci takiego panela niedają co najwyzej swój o ile mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2007 Przepraszam, ale o jakim panelu w tej chwili piszesz? Masz na myśli panel do zmiany IP dla konkretnej licencji z poziomu przeglądarki www? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2007 Nie wiem, przypuszczam ze wieksze reselery licencji direct admina posiadają jakis panel który pozwoli zmienić adres IP żeby umożliwić prawidłową instalacje Direct Admina w moim przypadku nie dostałem nic takiego pisze do hc.pl i oni zmieniają mi dane Directadmin.com zatwierdza i moge zainstalowac na nowym serwerze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach