Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 Witajcie, Godaddy 1.99$ + haracz icann 0.20$ odnowienie 9,99$ + 0.20$ icann OVH - 12zł (14,66zł brutto) odnowienie 19,99zł netto czyli tak jak wcześniej Czy domeny zarejestrowane promocyjnie w OVH lub Godaddy są trzymane jakąś lojalką? Czy ktoś teraz rejestruje taniej domeny .info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 No to k**** ladnie a miałem kilka domenek info kupic ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 http://cal.pl/index.php?act=domenycennik jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 http://cal.pl/index.php?act=domenycennik jest 10.98zł brutto rejestracja 35,38zł brutto odnowienie Raczje bez rewelacji :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 Dajcie spokój... o co płacz? o co wątek? płaczecie bo dycha wte, we wte jest problemem? phhh.. to jak cenicie swoje serwisy i domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 Dajcie spokój... o co płacz? o co wątek? płaczecie bo dycha wte, we wte jest problemem? phhh.. to jak cenicie swoje serwisy i domeny? Gdyby chodziło o jedną domene czy nawet o dziesięć domen to by nie było płaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 no ale jak ktoś na spam potrzebuje trochę domenek info to plącze ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2007 o kurde ... dla mnie to by nie byla zadna strata... ale chyba nie znajdziesz taniej na razie za odnowienie :> 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DomainInvestor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 o kurde ... dla mnie to by nie byla zadna strata... ale chyba nie znajdziesz taniej na razie za odnowienie :> Ja mam okazję odnawiać wszystkie globalki + eu za 24,40 PLN. Gdzie? -> www.EuroDNS.com (tylko nie patrzcie na ceny ze strony, skontaktujcie się z nimi i pokażcie ile domen naprawdę rejestrujecie - nie musi to być 1000, ale dla 2 domen takiej ceny na pewno nie dostaniecie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2007 Ja mam okazję odnawiać wszystkie globalki + eu za 24,40 PLN. Gdzie? -> www.EuroDNS.com (tylko nie patrzcie na ceny ze strony, skontaktujcie się z nimi i pokażcie ile domen naprawdę rejestrujecie - nie musi to być 1000, ale dla 2 domen takiej ceny na pewno nie dostaniecie). To szału nie ma;) Tansfer/odnowienie w OVH głobalnych i eu kosztuje 24,39zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Przepraszam, że post pod postem. Informacja być może będzie ważna dla niektórych osób, więc podbije temat. Kończy się promocja na .info w Godaddy Get the domain that's redefining the global standard for finding information on the Web! Register your own .INFO domain now for just $1.99* (reg. $9.99) for the first year and SAVE 80%! But this offer expires midnight (Pacific Time) August 10, 2007, so order now at GoDaddy.com or call 1-480-505-8821. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach