Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2007 Własnie, jak sprawdzić aktualnie dostępną szybkość łącza? Są różne testery, można otworzyć w domu pod firefoksem ale czegoś takiego pod serwer nie znalazłem. Próbowałem też lynxem ale większość podaje wyniki w obrazkach lub wymaga flasha / javy. Ma ktoś do tego jakiś skrypt? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2007 SpeedTest.pl Dsl.cz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2007 http://host-tracker.com/check_res_ajx/400324-0/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Kurde! Wczoraj o 12 w nocy przypomniałem sobie że napisałem ten post sorry zapomniałem na śmierć. Sonin - przeczytaj jeszcze raz mój post i powiedz mi jak mam sprawdzić szybkość mojego łącza przez te portale z poziomu konsoli? BOSS, zaraz to sprawdzę ale to pokazuje jedynie download/szybkość ładowania strony. /EDIT - Jak wrzuce jakiś plik do downloandu to wyniki są nieznaczne. Z jednego mirrora 300KB a z 2 3MB/S. Potrzebuje coś alla wp.pl - coś co pokaże mi moją przybliżona szybkość łącza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Pozostaje ci jedynie download i upload jakiegos wiekszego pliku na ftp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 ala wp to sobie mozna w d... wsadzic ten test wp jest smiechu warty, te wartosci to chyba automat losuje bo sie maja nijak do rzeczywistosci ten test co ci podalem sprawdza dane lacze / serwer z roznych zrodel i krajow i jest najbardziej obiektywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 http://noc.gts.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 Dobra dzięki chłopcy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach