delfin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2007 Witam Z góry przepraszam za to, że mogłem wybrać niewłaściwe podforum, ale to wydało mi się najwłaściwsze. Poszukujemy osób, które w jakikolwiek sposób mogłyby przyczynić się do rozwoju serwisu www.zencart.pl Serwis ten dostarcza i promuje darmowy sklep internetowy pod nazwą ZenCart.pl oparty na znanym sklepie Zen Cart (www.zen-cart.com), udostępniany na licencji GNU GPL. Poszukujemy głównie programistów PHP, grafików i redaktorów. W niedługim czasie zamierzamy uruchomić równolegle forum wsparcia na stronie www.zencart.pl/forum i w związku z tym już teraz poszukujemy osób, które mają doświadczenie w administrowaniu i moderowaniu forum phpBB. Zainteresowanych prosimy o kontakt GG: 10348658 lub email: kontakt(at)zencart.pl. Przy okazji zapraszam na stronę demonstracyjną skryptu: Demo sklepu można oglądać pod adresem: www.zencart.pl/demo Demo panelu administratora można oglądać pod adresem: www.zencart.pl/demo/admin Login: test Hasło: test123 Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. zamiast phpbb wez smf :> i admin serwera sie ucieszy Słuszna uwaga, ale przy tym co "pochłania zencart", przemo to mały [pyszcz :-)] Przy okazji chciałem poinformować o ukazaniu się polskiej lokalizacji zen cart na stronie: http://www.zen-cart.com/index.php?main_pag...products_id=640 Od zespołu zen-cart.com zależy, kiedy pojawią się kolejne pakiety udostępnione przeze mnie. Przypominam jednocześnie, że DARMOWĄ wersję polskiej wersji można uzyskać na stronie zencart.pl (rejestrując się w serwisie). Niedługo będzie dostępna wersja bez rejestracji na sourceforge.net. Pozdrawiam Mariusz Pordzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2007 zamiast phpbb wez smf :> i admin serwera sie ucieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach