fitykap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2005 Hej, Znalazłem taką strone http://www.kom.pl Mam jedno pytanko dotyczące tego. czy tą domene można "zaparkować" czy to jest zwykły alias. Jak to można zaparkować to powiedzcie mi jak:) Z góry dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondzio 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2005 to nie jest alias ani domena to po prostu taka subdomenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2005 No ale chy da się ją zaparkowć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondzio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2005 wątpie chyba się przekierowuję ją tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regoat 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2005 napewno kom.plnie jest subdomena. to jest domena gdzie moz a wpisac IP. zarejstruj sie i zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tianhao 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2005 Tak mozesz ja zaparkowac i nie bedzie przekierowywac tylko ale tez maskowac adres.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2005 kom.pl możesz wykorzystać jako przekierowania [opcja Adres docelowy:] lub wpisać adresy dnsów [opcja Serwer nazw:] i normalnie podpiąć jako domenę pod serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2005 Suuper!! Wysłany Sob Kwi 16, 2005 6:44 pm: Nie da się zarejerstrować Nie wiem czemu. Napisałem do administratora mojego hostingu o podanie sewerwa nazw. Podał mi jakąś nazwe i jakieś cyfry (chyba numer Ip) Ale sie nie da zarejerstrować: Moze ktoś pomoże???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach