sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Witajcie, Jako, iż godzinami siedzę przy komputerze, a w tle non-stop leci jakaś muzyczka, chciałbym zapytać - Z jakiego odtwarzacza muzyki korzystacie ?. Rzecz polega na tym, iż poszukuję czegoś nieco bardziej optymalnego niż winamp, czegoś bez żadnych zbędnych bajerów, ustawiam playliste, i muzyczka ładnie sobie leci w tle, nie zakłócając pracy innych aplikacji. Winamp oczywiście sprawuje się dobrze, niemniej jednak poszukuję czegoś lżejszego i sprawdzonego. Mam na myśli środowisko Windows. Co polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Z Quintessential Playera - wolę go od WinAMPa. http://www.quinnware.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 foobar2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Sony NW-E002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Winamp 4ever! hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Tylko i wyłącznie foobar2000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 WinAmp 2.81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 foobar2000 - jest dokładnie tym o co mi chodziło . Jeszcze tylko znajdę opcję pracy w tle i będzie super ; ). Dzięki wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Jeszcze tylko znajdę opcję pracy w tle i będzie super ; ). Co oznacza opcja pracy w tle? Ustaw minimalizowanie programu do zasobnika i po problemie, jeśli o to Ci chodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Administracja również popiera foobar2000, przy okazji charakteryzuje się lepszym dźwiękiem niż winamp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Foobar2000, a jak jeszcze sobie sliczna skorke do niego wgralem to zupelnie pelne zadowolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Foobar2000, malutki polski program i niewiarygodna jakość generowanej muzyki do odczucia na dobrym sprzęcie. Co do opcji pracy w tle to właśnie nie ma tam minimalizacji do tray`a. Czyba ze nie umiem znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 Foobar2000, malutki polski program i niewiarygodna jakość generowanej muzyki do odczucia na dobrym sprzęcie. Co do opcji pracy w tle to właśnie nie ma tam minimalizacji do tray`a. Czyba ze nie umiem znaleźć. Faktycznie, trzeba dograć wtyczkę foo ui columns (download), gdzie w opcjach Columns UI będzie dostępna opcja minimalizacji do zasobnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 @WoofeR - Wielkie dzięki dokładnie o to chodziło. Lekki, program pracujący sobie w zasobniku, nikomu nie wadzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2007 Windows: Media Player(9)/Winamp Linux: Totem i tylko Totem;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz_warka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Na Windowsie nie wyobrażam sobie korzystania z czegoś innego niż foobar. Zalety już zostały wymienione, ale zapewniam, że jest ich o wiele więcej. Na Linuksie to np. XMMS, ale są też inne ciekawe, a na Mac OS Xie tylko iTunes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 mplayer z konsoli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 foobar2000 - to jest to co szukałem (i szukałem chyba pół dnia tego tematu ) ssry za odkopanie ale komuś się może jeszcze przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 nie wiem.. ja próbowałem foobara, ale totalnie do mnie nie przemówił.. nie wiedziałem nawet jak tam dać "play".. heh.. jakiś taki przedpotopowy, bez sera... winamp dobrze zainstalowany (bez syfów i tylko na audio) jest bombex.. heh.. do tego wtyczka, że ucina początek i koniec (dla utworów z przejściami) - i rulez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 ojezus.. w ogóle WMP (obojętnie który numer) - masakra.. ja tam nawet nie umiem otworzyć piosenki z pliku! heh.. żadnych opcji, nic nie ma.. tzn. nie widać, nie da się klikać i w ogóle.. ten program działa? : P Co innego Media Player Classic z pakietu K-Lite - to je to! : ) W sumie Classic bazowany bodaj na WMP 6(.4) - to ostatni sensowny Windows Media Player.. WMP skończył się na Kill'em All : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 JetAudio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2007 no właśnie w szukanie wbijam... Media Player Classic i rulez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach