Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Witam, moze ktos wie, jakie maja lacza w Hosteurope bo ja znalazlem tylko opis, ze kazda szafa jest podlaczona do 1-2 giga lacza, nie znalazlem natomiast informacji o tym, jaka jest przepustowosc serwerowni na zewnatrz. Z gory dziekuje za wszelkie informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Skoro nie wiesz to po co w innych watkach podniecasz sie jakie super lacza ma hosteurope i wszystkim polecasz ta serwerownie jako 'najlepsza'? Z informacji na ich stronie wynika, ze maja polaczenia z: - TeliaSonera, - KPN Telecom, - Deutsche Telecom AG, - Pipex, - DE-CIX. Przy czym podejrzewam, ze tylko z DE-CIX'em (ew. jeszcze Pipex'em) maja polaczenie na poziomie 10Gbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Bo wiem ze sa szybkie bo hostuje sie u nich, natomiast zastanawia mnie jak to wyglada w liczbach... Skoro Hetzner bodajze ma 47 giga (jezeli sie nie myle) to zastanawia mnie ile ma najwieksza serwerownia w Niemczech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Bo wiem ze sa szybkie bo hostuje sie u nich, natomiast zastanawia mnie jak to wyglada w liczbach... Skoro Hetzner bodajze ma 47 giga (jezeli sie nie myle) to zastanawia mnie ile ma najwieksza serwerownia w Niemczech...Skoro wg. informacji na ich stronie ich siec szkieletowa zbudowana jest w technologii 10GE to watpie, aby mieli wiecej Gbsp niz Hetzner Poza tym skad ty bierzesz takie cuda jak 'najwieksza serwerownia w Niemczech'? Masz dostep do jakis statystyk czy 'wiesz, bo sie u nich hostujesz'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Gdzies to maja napisane w ktorejs z zakladek, ale nie mowie o serwerowni w sensie serwerowni (bo najwieksza to chyba we Frankfurcie jest??) tylko serwerowni, jako serwerowni sprzedajacej dedyki... Jak znajde, podam linka. Ps. a wiesz moze gdzie jest najwieksza w europie?? (telecity redbus??) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Gdzies to maja napisane w ktorejs z zakladek, ale nie mowie o serwerowni w sensie serwerowni (bo najwieksza to chyba we Frankfurcie jest??) tylko serwerowni, jako serwerowni sprzedajacej dedyki... Jak znajde, podam linka.To, ze maja na stronie napisane, ze posiadaja najwieksza serwerownie o niczym nie swiadczy Ps. a wiesz moze gdzie jest najwieksza w europie?? (telecity redbus??)Nie wiem i szczerze mowiac specjalnie mnie to nie interesuje... Wielkosc nigdy nie byla dla mnie wyznacznikiem jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRE 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 To, ze maja na stronie napisane, ze posiadaja najwieksza serwerownie o niczym nie swiadczy Nie wiem i szczerze mowiac specjalnie mnie to nie interesuje... Wielkosc nigdy nie byla dla mnie wyznacznikiem jakosci hehe, równie dobrze producent soku owocowego moze napisac ze w kartoniku 2 litrowym jest 5 litrow gratis, co jestoczywiscie kompletna bzdurą. Tak samo jak zaklinanie sie ze jest sie posiadaczem najwiekszej serwerowni. Moze i nie sa najwiekksi ale moj znajomy posiada u nich kilka VPsów, ja osobiscie kupuje sobie 1 lipca. Mam o nich bdb opinie i goraca ich polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach