malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2007 Witam Potrzebuje VPS`a najlepiej przez jakiegos pośrednika (nie drogiego) Parametry VPS`a: Ram - gwarantowane min. 512 ram Procek - min. 1,6 mhz - gdy nie ma predkosci skladane z malej ilosci klientow. Pojemnosc - ok. 10 gb +/- Transfer - 500 gb - 1500 gb zadowoli mnie 500 gb na dobrym laczu bardziej niz 1500 gb na slabym laczu Cena do 200 zl ++ Czekam na oferty Pozdrawiam Mateusz Adach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2007 WitamPotrzebuje VPS`a najlepiej przez jakiegos pośrednika (nie drogiego) Parametry VPS`a: Ram - gwarantowane min. 512 ram Procek - min. 1,6 mhz - gdy nie ma predkosci skladane z malej ilosci klientow. Pojemnosc - ok. 10 gb +/- Transfer - 500 gb - 1500 gb zadowoli mnie 500 gb na dobrym laczu bardziej niz 1500 gb na slabym laczu Cena do 200 zl ++ Czekam na oferty Pozdrawiam Mateusz Adach to juz lepiej kup sobie serwer dedykowany w serverbasar.de, bo (chyba?) ciezko Ci bedzie dobrego VPSa znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2007 Witam A zna ktos jakiegos posrednika w serverbasar.de ? Poniewaz posiadam Visa Electron a takowa nie jest obslugiwana ? Lub czy ktos jakis zaufany forumowicz bylby w stanie posredniczyc ? Pozdrawiam Malu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Sprobuj EuroVPS, a konkretniej: Standard Linux VPS Servers. Cena co prawda troche przekracza 200zl, ale z tego co wiem jest jedna z lepszych jakosciowo ofert na rynku. Serwery kolokuja w LeaseWeb, wiec na lacza tez nie mozna narzekac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach