marczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2007 Witam potrzebuje konto shell o parametrach: łącze: 100mb pojemność: 100mb transfer: unlimited dostep do ssh macie jakieś propozycje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Takie rzeczy to tylko w ERA A tak na serio pozostaje Ci dedyk lub jeżeli ktoś udostepniłby Ci takie małe konto na własnym dedyku (choć nie każdy ma od razu 100mb łącze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Taaa, bez limitu bo torrenty i inne świństwa trzeba pościągać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Taaa, bez limitu bo torrenty i inne świństwa trzeba pościągać... "pojemność: 100mb" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2007 "pojemność: 100mb" a co nie starczy sobie do nabicia uploadu ? hm... ?? wystarczy i to w zupełności Przykład: Pobierasz 80 mb (2 cześci .rar'u po 40 mb) ściągasz je sobie i cały czas wysyłasz i dzięki temu masz wysoki upload :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Nie chodzi mi o uplaod:/ chciałbym postawić serwer teamspeak2. To może macie jakies konta shell o pojemności 1gb/100gb?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Hmm.... Trochę dużo tych slotów... http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...amp;#entry65562 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Nie chodzi mi o uplaod:/ chciałbym postawić serwer teamspeak2. To może macie jakies konta shell o pojemności 1gb/100gb?? Nom troche jest :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Nom troche jest :/ Jeżeli rzeczywiście będzie stale 200 osob to powinieneś rozejrzeć się raczej za serwerem dedykowanym (nie musi być mocny, ale musi mieć raczej te 10 mbit/s), ew. za dobrym vpsem. Ew. mogę coś zaproponować tańszego jeśli jesteś w stanie zadeklarować jakiej przepustowości potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach