LandyDef110 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 Jak w temacie... Gdzie zarejestrować domenę .tel? Niestety home.pl nie ma w ofercie i w najbliższym czasie nie przewiduje mieć... Szkoda... Z resztą dotyczy to praktycznie wszystkich ISP do których dzwoniłem/pisałem... Z góry dzięki za wszelkie info w tej sprawie. Pozdrawiam LandyDef110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 TLD .tel bedzie dostepne dopiero w czwartym kwartale tego roku. Rezerwacji domen narazie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2007 TLD .tel bedzie dostepne dopiero w czwartym kwartale tego roku. Rezerwacji domen narazie nie ma. Dokladnie, zagladaj co jakis czas na operatora domeny *.tel - http://www.nic.tel/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LandyDef110 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2007 Dzięki za info. Ciekawe, czy cała banda skomórkowionej dzieciarni od razu rzuci się na nie (i powstaną setki klonów stron typu "dzwonki.tel", "tapety.tel", "muzyczki.tel" i inne śmieci realnie mało związane z telekomunikacją, czy też będzie (oby) jakaś ROZSĄDNA weryfikacja profilu działalności firmy (moim zdaniem dobrze by było, bo jak nie będzie, to znowu z globalnej domeny branżowej zrobi się śmietnik)... Dlaczego może być porządek przy rejestracji domen .mil czy .gov, a na innych nie??? To w końcu tez domeny branżowe... ;-) Niestety jak na razie nie udało mi się niczego sensownego w tej sprawie wygooglować... Dokladnie, zagladaj co jakis czas na operatora domeny *.tel - http://www.nic.tel/ Już od dawna jestem u nich zapisany i teoretycznie wszelkie info powinny przychodzić mailem... Niestety jak do tej pory cisza... Dlatego szukałem alternatywnych źródeł informacji... Niestety jak widać wszędzie też jak w czeskim filmie... "nikt nic nie wie" :-) W każdym razie dzięki za dobre chęci... Pozdrawiam LandyDef110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach