BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Aktualny czas: 20.06.2007 - 21:23 A przecież mamy 20:51 :] PS Akutalną wskazana godzine można zobaczyć w stopcje forum, po prawej stronie od wyśrodkowanego ' Wersja Lo-Fi " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 fobi nie umie sobie vpsa ustawic wiec go nie denerwuj (zart) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 dokładnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 No już prawie dobrze :] 30min tylko w przyszłości jest WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 Powinno być lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2007 Czas na forum znowu śpieszy się o ok 20 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 WHT jest za szybkie na rzeczywistość A tak na serio, czas na vps'ie nie jest synchronizowany z powodu braku dostępu. Wyślę maila raz jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Co się dzieje? Forum straaasznie wolno chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Nom - masakra. Dostać się nie można, a co dopiero pisać, używać. Nie było mnie 3 dni, a tu tak anie mila niespodzianka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2007 Co się dzieje? Forum straaasznie wolno chodzi Zero problemów na Net24. - nawet jakby działało szybciej niż dotychczas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2007 Teraz chodzi dobrze, wczoraj były jaja. Po update'cie chyba się mysql obraził generalnie mało zrozumiała dla mnie sytuacja. Pingi chodziły jak głupie, ssh szybko a dobicie sie do www nawet do strony, która nie używała bazy to masakra. Dałem znać bellerofont'owi może się zajmie vps'em bo sobie nie mogę poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2007 Jak posmarujesz to się zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 Jak wcześniej czas się śpieszył to teraz się spóźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 powinno byc lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach