Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Poszukuje serwera do 300 zł: Łącze: 100 mbitów Bez limitu transferu Dysk: 320 GB Ram i procek już nie muszą być takie wypasione: Ram: 512 mb Procek: 1.6 ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Poszukuje serwera do 300 zł:Łącze: 100 mbitów Bez limitu transferu tak to tylko w erze ... a jeśli naprawdę chcesz jakiś serwer to netdirekt.de , hetzner.de , webtropia.com przy tej cenie nic lepszego nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Czy w tej ofercie http://www.webtropia.com/home/root-server.html Root-Professional transfer jest bez limitu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 o ile się nie mylę jest 1000 gb na 100 mb/s a potem 10 mb/s unmetered jak by co niech mnie ktoś poprawi a swoją drogą po co ci "nieograniczony" transfer skoro i tak nie jestes w stanie wygenerowac go na maszynie o parametrach które podałes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Ratyfikuje i zatwierdzam O ile mi wiadomo taka zasada panuje we wszystkich wyżej wymienionych serwerowniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 jest 1000 gb na 100 mb/sa potem 10 mb/s unmetered jak by co niech mnie ktoś poprawi To ja sie tu wtrace - Flatrate - przelaczanie z 10 MB/s na 100 MB/s po przejsciu lacza na 10 MB/s po przekroczeniu 1000 GB. Mi to nie dziala i odradzam ta serwerownie wlasnie jestem w stadium przenoszenia serwerow. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach