Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 Szkodzić? wręcz przeciwnie Szukacz wyłącznie dziury w całym (o czym już Ci napisałem na PW) przykro mi ... poszukaj sobie innego hostingu gdzie będziesz się bawił w detektywa... ale Tobie jako konkurencji to nie bardzo wypada (świadczy to wyłącznie o Twojej osobie - zawiść? zazdrość?). THE END. No i znowu zaczynasz Ja się posunałem zadaleko ale nie bezpodstawnie. Czego tak czy inaczej nie powinienem był robić. Zazdrości ani nienawiści tu nie ma. Teraz THE END :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 Taa temat wydzielony to akurat kończycie dyskusję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 Ostatnio jest coraz więcej sporów na tym forum i coraz wiecej "pieniaczy"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 Ostatnio jest coraz więcej sporów na tym forum i coraz wiecej "pieniaczy"... "ostatnio sie pojawili"? hmmm zgodze sie z tym a ty moze popatrz na daty rejestracji autorow hint: 19.05.2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 Ostatnio jest coraz więcej sporów na tym forum i coraz wiecej "pieniaczy"... Wybacz... edit. a ty moze popatrz na daty rejestracji autorow hint: 19.05.2007 Właśnie na to samo zwróciłem uwage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 a ty moze popatrz na daty rejestracji autorow hint: 19.05.2007 Wybacz... edit. Właśnie na to samo zwróciłem uwage. No tak a wszystko to moja wina Cóż "twardym trzeba być a nie mientkim" - TRZEBA MIEC JAJA I BYĆ FACETEM i wziąc na swoje bary odpowiedzialność nawet za wojny w których nie brało sie udziału PS> GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM BABE POŚLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 No tak a wszystko to moja wina Cóż "twardym trzeba być a nie mientkim" - TRZEBA MIEC JAJA I BYĆ FACETEM i wziąc na swoje bary odpowiedzialność nawet za wojny w których nie brało sie udziału PS> GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM BABE POŚLE W sensie... Trzeba wypowiadac sie na tematy, o ktorych sie nie ma zielonego pojecia byleby cos tylko pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 W sensie... Trzeba wypowiadac sie na tematy, o ktorych sie nie ma zielonego pojecia byleby cos tylko pisac? W Twoim wypadku tak bo Twoje zaczepki kierowane do róznych osób niewiele wnoszą do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 W Twoim wypadku tak bo Twoje zaczepki kierowane do róznych osób niewiele wnoszą do dyskusji. Przynajmniej jedna osoba na tym forum ma dobry humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 No offence, ale... Bernash przypomina mi moją dawną sympatię... palnie głupotę, ale nawet przed plutonem egzekucyjnym będzie szła w zaparte. Jednoliterowiec i spółka kontrują w kilku wątkach na raz, ale nie... Bernash trzyma się twardo. Podziwiam taki hart ducha. Mnie by się już dawno odechciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Bernash przypomina mi moją dawną sympatię...palnie głupotę, ale nawet przed plutonem egzekucyjnym będzie szła w zaparte. O patrz... moja miała to samo Cholernie uparta i nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu, wolała kłamać patrząc się w oczy... i żeby mieli ją nawet zastrzelić to zawsze "wiedziała najlepiej" Podziwiam taki hart ducha. Mnie by się już dawno odechciało. Tu nie ma co podziwiać... tu trzeba współczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 O patrz... moja miała to samo Cholernie uparta i nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu, wolała kłamać patrząc się w oczy... i żeby mieli ją nawet zastrzelić to zawsze "wiedziała najlepiej" Kobiety no... też to znam... zwłaszcza z bliższego otoczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 sorry że mecze .. ale nie daje mi to spokoju ... Adrianie czemu nie napisze prosto i wyraźnie dlaczego sprzęt był wymieniany ? z czym miało to związek ? bo cały czas tego nie rozumiem , najpierw DDOS , potem wymiana sprzętu ? ( w żadnym wątku nie napisałeś co sie stało ) nie pytam bo chce zaszkodzić czy coś .. po prostu bardzo mnie to ciekawi ( nie wiem dlaczego :| ) ogólnie życze jak najlepiej masternetowi , przeciez mam tam konto ps. Bearnash - no comment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Widać, że Beliq smakował Jacka w nocy Ale Bernash fakt faktem, znalazło by się kilka rzeczy do których normalnie mogłabyś się przyznać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Cały ten temat nadaje się do usunięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Cały ten temat nadaje się do usunięcia Przecież temat brzmi: "DC, SLA, fail-over i inne" więc kobiety też się łapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Z tego wydzielonego wątku trzeba wydzielić kolejny wątek o opiniach o płci przeciwnej jak widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Może: '[Opinie] Bernash' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Może: '[Opinie] Bernash' Hahah... dobre! Sam to miałem zaproponować, ale mnie uprzedziłeś W każdym razie... jest już 2 chętnych, może administracja przemyśli i doda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Oj troszkę przesadzacie... Forum nie służy przecież do sprawiania przykrości innym użytkownikom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Nie no to taka luźna dyskusja, ale proponuje zawiesić temat Pani Patrycji do czasu aż tu nie przyjdzie i nie powie, że nie sprawiło jej to przykrości. Przecież nie chcemy żeby się zraziła do forum, przez nasze brzydkie szydercze żarty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Przecież nikt nie ma nic do kobiet, pomijając prawdę zawartą w starym powiedzeniu: "kobieta-informatyk jest jak świnka morska: ani to świnka, ani morska". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Potwierdza się stara prawda że mężczyźni bez względu na wiek są jak mniejsze lub wieksze ale jednak dzieci. Nie ma to jak wypowiadać się na temat osób których się nie zna i oceniać je - ale to już świadczy tylko o poziomie. Skoro jednak komukolwiek z WHT sprawia to satysfakcję to jest od tego piaskownica, a że db wszystko przyjmnie to piszcie co chcecie skoro nie macie lepszych tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 Oto urażone kompleksy kobiety nieposiadającej za grosz poczucia humoru Masz rację, przejmuj się wszystkim, bierz do siebie i tak dalej Rany, ale beton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 Oto urażone kompleksy kobiety nieposiadającej za grosz poczucia humoru Masz rację, przejmuj się wszystkim, bierz do siebie i tak dalej Rany, ale beton typowo babskie podejscie, sa dwa rodzaje facetow: 1 meska szowinistyczna swinia 2 dziecko ktore nigdy nie dorosnie kazdy ktory nie wpasuje sie w zadna z powyzszych kategorii i tak predzej czy pozniej w nich wyladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach