MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Ostatnio boks po prawej stronie z linkami jest coraz szerszy (nawet do 1/3 ekranu). Przykłady "długich linków" 76_mm_armata_dywizyjna_wz._1902/30_(F-10)Uprising_Records_(nowozelandzka_wytwórnia_płytowa) Niewygląda to za ładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 takie sa skutki systemow wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Macie rację, już od dawna zabieram się do wyrzucenia tego na sam dół w miej widoczne miejsce. Teraz poprawmy aby były w jednej linii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 @Fobi zrób w końcu coś z tym systemem wymiany linków. Zajmuje praktycznie 1/3 szerokości ekranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Jest to system linków rotacyjnych, na co nie mam wpływu. Jeśli ktoś zna jak w html'u zrobić aby powyżej powiedzmy 200px wszystkie się zawijało nie zależnie czy jest to jeden długi wyraz czy nie to byłoby super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Miałeś wrzucić to na sam dół strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Ja znam - przenieść kod systemu do footera . Taka prawda, akurat system wymiany linków nie ma znaczenia czy znajduje się w boxie czy footerze. // Edit: Adrian był szybszy ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 I tak w nie nikt nie klika więc również jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach