Andrzej_wwg 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Witam! Jeżeli ktoś posiada konto hostingowe na serwerze tej firmy bardzo bym prosił o wyrażenie swoich opinii.Testowałem około jednego tygodnia konto i jak na razie jestem zadowolony.Miałem już niezbyt przyjemną sprawę u innego dostawcy hostingu i wolę dmuchać na zimne, czasami po czasie wychodzą problemy i chciałbym sobie i przy okazji innym użytkownikom forum zaoszczędzić niepotrzebnego stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 wyglada na to że to jakis reseller blink.pl lub ich nowy brand? tak czy siak chyba można polecić .. serwery w hosteurope i świetny panel blinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej_wwg 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2007 Witam! No dzięki za opinie, też tak mi się wydawało i po poszukiwaniach doszedłem do wniosku że tak jest bo lay PA jest dokdnie taki sam.Jak na razie chodzi to dobrze z tym tylko że połączenie z PA nie jest na SSL co jest raczej wadą. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach