Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 http://www.microsoft.com/ireland/getthefacts/default.mspx I tak powoli sie zastanawiam, czy to cale gadanie o lepszym linuxie nad windowsem na serwery, jest takie same, jak gadanie, ze lepszy jest linux na pc niz windows... W mojej firmie wszystkie serwery sa postawione na 2003, tak jak i wiekszosci serweroni w Irlandii... I ja sie pytam: czemu akurat w PL wszyscy bluzgaja 2003?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 I ja sie pytam: czemu akurat w PL wszyscy bluzgaja 2003??...a to skad wziales? Jakies fakty czy Twoja prywatna niczym nie poparta opinia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Doswiadczenie z tego forum :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Nikt nie bluzga na 2003, system bardzo dobry w wielu zastosowaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2007 @Mark, jesteś niezwykle podatny na propagandę zwaną marketingiem. Co byś chciał, żeby M$ pisał coś przeciw swoim produktom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach