Igloo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 Witam, Poszukuję programisty PHP, MySQL, HTML, potrafiącego stworzyć system CMS. Pytanie to kieruję do osób interesujących się sceną gry/gier multiplayer w stylu AA, Counter Strike, Enemy Territory, obojętnie. Chodzi tu o pomoc w rozwoju pewnego przedsięwzięcia gamingowego. Współpraca opierała by się na bazie przynależności do zespołu, pomocy w jego budowaniu, i możliwości zaistnienia w projekcie. To tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną. Oferta jest aktualna od lipca br., tuż od wykonania desingu. Osoby zainteresowane proszę o kontakt za pomocą e-maila (igloo@dtp.livenet.pl), gadu-gadu (4680481), nie odpowiadam na komentarze w temacie. Pozdrawiam, Igloo // dopisałem mail, ale myślałem, że jest jednak w profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2007 (..) za pomocą e-maila, gadu-gadu (4680481), nie odpowiadam na komentarze w temacie. Pozdrawiam, Igloo A gdzie mail Bo niewidzę ani w profilu ani tu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2007 Współpraca opierała by się na bazie przynależności do zespołu, pomocy w jego budowaniu, i możliwości zaistnienia w projekcie. To tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną. Nie prościej byłoby napisać: PRACA W WOLONTARIACIE? To nie jest oferta pracy a współpracy w ramach hobbystycznego projektu. A reszta to zapewne tajemnica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igloo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2007 Nie prościej byłoby napisać: PRACA W WOLONTARIACIE? To nie jest oferta pracy a współpracy w ramach hobbystycznego projektu. A reszta to zapewne tajemnica... Przepraszam, ale nie ma działu współpraca jako takiego na tym forum. Po drugie wynagrodzenie- które z owego "wolontariatu" miało by być nie jest rzeczą pewną (pomoc techniczna itp. dzięki sponsorom). Prosiłbym grzecznie, aby w miarę możliwości nie rozwijać tu o tym dyskusji, bo nie ma sensu A jeśli chodzi o tajemnice to po prostu, że więcej szczegółów napisać nie mogę (jak ktoś siedzi w temacie przeze mnie wspomnianym to może się akurat zainteresuje, a nie wszyscy muszą zaraz wiedzieć o co chodzi). Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach