Tomson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 Witam serdecznie jest to moj 1 post wiec za ewentualne bledy przepraszam A zatem zeby nie marnowac czasu na czytanie przedstawie swoje"wymagania" i czy wogole one sa do spelnienia 1. Lacze 100MB/s 2. Transfer miesieczny 2000-3000 GB 3. Ram 1.5 GB - 2.0 GB 4. System operacyjny suse ( 10.2 ) najlepiej bo spotkalem sie z hostingami ktore mi 10.1 wciskaly to sa dla mnie najwazniejsze dane jesli jest ktos skory do pomocy bardzo chetnie przeczytam wasze propozycje najlepiej zeby byl polski hosting ale coz " w cuda nie wierze " a z webtropii sie wynosze bo nie moge wytrzymac z nimi i zaluje ze tam poszedlem. Dziekuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 za ta cene i z takimi parametrami to o polskich dedykach mozesz zapomniec. polskie serwery dedykowane takie sa ceny w PL mniej wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 No tak, Pl to naprawdę w tym wypadku jak napisałeś 'cud' do 350zł . Net Direct, bądź Hetzner, z niemieckich. Z amerykańskich LD, ale nie sądzę abyś był zainteresowany wynoszeniem się za ocean. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 jak już ktoś wspomniał w tej cenie i o takich parametrach to tylko hetzner.de a tak btw. co takiego dzieje się w webtropi że sie wynosisz ? ( pytam bo mialem tam kupić serwer w niedługim czasie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 Dziekuje za tak szybka odpowiedz a zatem ktos tu podal 2 niemiecki hosting serwerow - odpada niestety - opcja flat rate yto samo co na webtropii 1000 GB zmienianie reczne tak ? tylko ze np z webtropii rezygnuje poniewaz support jest do "bani" czekam nie raz kilka dni na odpowiedz, nastenie wspominana opcja flatrate przelaczanie lacz nie wiem jak innym ale mam tam 4 serwery i na zadnym ta opcja nie dziala mimo moich maili prosb o sprawdzenie co sie dzieje non stop to samo - milcza albo odpowiedz ze wszystko dziala poprawnie. Jesli chodzi o zagraniczne prosze o linki jakies jesli nie sprawiloby to klopotu wiekszego czyli o polskich zapomne a inne j "farmy" poszukam Dziekuje z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 Dziekuje za tak szybka odpowiedz a zatem ktos tu podal 2 niemiecki hosting serwerow - odpada niestety - opcja flat rate yto samo co na webtropii 1000 GB zmienianie reczne tak ? tylko ze np z webtropii rezygnuje poniewaz support jest do "bani" czekam nie raz kilka dni na odpowiedz, nastenie wspominana opcja flatrate przelaczanie lacz nie wiem jak innym ale mam tam 4 serwery i na zadnym ta opcja nie dziala mimo moich maili prosb o sprawdzenie co sie dzieje non stop to samo - milcza albo odpowiedz ze wszystko dziala poprawnie. Jesli chodzi o zagraniczne prosze o linki jakies jesli nie sprawiloby to klopotu wiekszego czyli o polskich zapomne a inne j "farmy" poszukam Dziekuje z gory musze sie zabezpieczyc jakos przed tym, zeby ktos kto placi 350 nie zuzyl im lacza za kilkatys... Po co przelaczac, zeby sobie "pod gore" robic. Lepiej milczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2007 musze sie zabezpieczyc jakos przed tym, zeby ktos kto placi 350 nie zuzyl im lacza za kilkatys... Po co przelaczac, zeby sobie "pod gore" robic. Lepiej milczec Swiete slowa dlatego z nich rezygnuje... zlozylem za mowienie na 1 serwer netdirekt de moze tu wykarza sie wiekszym profesjonalizmem aczkolwiek to probne bedzie moze ktos zna ? i moze swoja opinie napisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0jtas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2007 Swiete slowa dlatego z nich rezygnuje... zlozylem za mowienie na 1 serwer netdirekt de moze tu wykarza sie wiekszym profesjonalizmem aczkolwiek to probne bedzie moze ktos zna ? i moze swoja opinie napisac? http://phl.pl/ ]:-> posrednictwo hosteurope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2007 http://phl.pl/ ]:-> posrednictwo hosteurope a dziekuje Wojtas na dc jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thane 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2007 Fakt, hosteurope ma dobre serwery... szkoda tylko, że strona tego pośrednika jest ciągle w budowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach