exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 No to filolodzy j. polskiego ujawnili cytaty z matury 2007. Przerażające bo w sumie dotyczy i mnie, ponieważ zdawałem ją w maju Modlę się aby cytatów mojego autorstwa tam nie było http://www.joemonster.org/article/7441/cyt...aturalnych-2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Prawie jak "forum wielotematyczne" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Prawie jak "forum wielotematyczne" Podobno ten dział to piaskownica i myślałem że może kogoś to rozbawić, ale jeśli nie to trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 W sumie nawet nie wiadomo z czego się śmiać - treści? stylistyki? braku wiedzy? Jakoś mnie to nie śmieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Jeden z fajnych cytatów: Chłopak nienawidził swojej ukochanej matki Matka spełniała ważną funkcję, była nawet przy synu jak go karmiła Mnie te cytaty śmieszą, ale ok, chyba tylko ja tu lubię lektury szkolne czytać Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Pierwszy z tych cytatów to nic innego jak oksymoron, więc nie ma w nim niczego szczególnego. Drugi to po prostu nieco niefortunne zestawienie logicznego faktu z chęcią uzycia go jako argument potwierdzający wcześniej postawioną tezę. Te prace i ich poziom świadczą bardziej nie o ich autorach a o poziomie naszego systemu oświaty i jest tu bardziej nad czym płakać niż się śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach