fitykap 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Witam, mam mam maly problem. Otoz mam domene, ktora jest zarejerstrowana w onlinenic.com i konczy sie za 2 dni. Zaplacilem za nia okolo 6 dni temu i nadal nie zostala przedluzona. Support pisze ze to troche potrwa, a ja sie zastanawiam dlaczeho.. mniejsza o to. Moje pytanie brzmi: czy jak mam ta domene zarejerstrowana w onlinenic.com to moge ja przeniesc do registerfly.net ? Jak tak to jak to zrobic? I wtedy ile zaplace? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Witam Jak pan pisze Już pan przedłużył to po co jeszcze raz inwestować w domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Za dużo czynników.. przelew z Polski do USA? z jakiego banku, w jaki dzień, może w piątek, a dzisiaj poniedziałek, czyli dojdzie jutro / środa.. potem dzień i będzie zarejestrowana.. kto to widział wpłacać tydzień przed wygaśnięciem..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Za dużo czynników.. przelew z Polski do USA? z jakiego banku, w jaki dzień, może w piątek, a dzisiaj poniedziałek, czyli dojdzie jutro / środa.. potem dzień i będzie zarejestrowana.. kto to widział wpłacać tydzień przed wygaśnięciem..heh Placilem chyba z PayPala albo eGolda (sa to banki internetowy) wiec kasa byla odrazu na ich koncie. Nie moge sobie pozwoliz zeby domena nie dzialala chociaz przez jeden dzien, wiec wole zaplacic 2x ale miec spokoj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Trzeba było się za to zabrać wcześniej albo wykupić z góry na kilka lat. W końcu nie musisz czekać do ostatniego dnia czy tygodnia. Przenoszenie wygląda normalnie - musisz zapłacić wg cennika nowej firmy za przeniesienie + abonament. Tylko że skoro w poprzednim wypadku wpłata nie doszła na czas to jaką masz gwarancje że teraz dojdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Źle się zrozumieliśmy. Wpłata doszła na czas, nawet za wcześnie można rzec. Płaciłem z eGolda na eGold. Więc mam pewność, że kasa doszła pare milisekund po tym jak ją wysłałem. Wiem też, że odebrali ją, bo w panelu pisze, że jest już przedłużona, a tak naprawde nie jest. W registerfly przedłużam w ostatnim dniu i jakoś zawsze jest ok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Więc po co temat skoro przedłużasz i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Wlasnie nie. Pisze ze domena przedluzona a tak naprawde nie jest. Dlatego chce zmienic rejerstratora:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r.s 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Napisz do supportu... zresztą na pewno się przedłuży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Są lepsi o gorsi rejestratorzy tak to już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baernash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Wlasnie nie. Pisze ze domena przedluzona a tak naprawde nie jest. Dlatego chce zmienic rejerstratora:] Wiem ale skoro twierdzisz że w registerfly.net nie ma problemów a onlinenic.com robi problem z zaksięgowaniem(?) Twojej płatnosci to jeszcze masz te 2 dni czasu na przeniesienie do registerfly.net (choć ja męczyłabym support bo są takie firmy którzy po prostu czekają do ostatniego dnia i dopiero wtedy dokonują przedłużenia - może więc niepotrzebnie się martwisz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2007 Radzę poczytac o problemach registerfly:) ICANN oderbrało im akredytację, więc nie wiele tam zarejestrujesz. Globalki najlepiej rejestrowac w namecheap.com, ale to moja sub. opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach