bikstopa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 witam, popiołem domenę do servera - odczekałem kilkanaście godzin, u każdego kogo pytałem domena działa - a tylko u mnie wyświetla że nie można odnaleźć strony. próbowałem wyczyścić cache DNS ale nadal nic. co mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Sprobuj sie polaczyc przez inne DNSy - np. przez te, na ktorych komus strona sie otwiera. I badz cierpliwy. Wieczorem powinno ruszyc i u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 w uruchom na pasku start wpisz ipconfig /flushdns może pomoże ja często tak robie i równie często mi to pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Okazało się , że jego dostawca internetu nie odświeżył jeszcze DNS... Po wejściu przez proxy wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach