Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Dzień Dobry Poszukuje serwera dedykowanego o takich lub podobnych parametrach (w rozsądnej cenie) Procesor: 3 ghz Pamięć: minimum 2 GB Dysk: minimum 200 gb Łącze: Łącze większe lub równe 100mbit Transfer: Nieograniczony ! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Dzień Dobry Poszukuje serwera dedykowanego o takich lub podobnych parametrach (w rozsądnej cenie) Procesor: 3 ghz Pamięć: minimum 2 GB Dysk: minimum 200 gb Łącze: Łącze większe lub równe 100mbit Transfer: Nieograniczony ! Pozdrawiam Wywal dwa z 3-ech warunków i coś znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Wywal dwa z 3-ech warunków i coś znajdziesz.Chyba chciales napisac - wywal jeden, ewentualnie - wybierz dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Tak się składa że już znalazłem AMD Opteron 1218 Dual Core- 4 GB DDR2-667 RAM - 2 x 300 GB SATA - 1 GBit OnBoard - panel DirectAdmin Cena 350zł miesięcznie + 300zł instalacja Serwer dostępny po ok 24 godzinach od dokonania wpłaty. Faktura VAT. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Tak się składa że już znalazłem hetzner.de i 10 mb/s po przekroczeniu 1000 gb chyba ze się myle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Dokładnie tak. Ciekawe czy to przy okazji oferta od Rusela? ). Gr4nd - przeczytaj dokładnie topiki na forum, bo może się okazać, że ktoś Cię robi w niezłe "jajo". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Oferta conajmniej nierealna ( może ktoś się pomylił i zamiast $ dał PLN'y ) Tego typu serwer to koszt w granicach 1k zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 hetzner.de i 10 mb/s po przekroczeniu 1000 gb chyba ze się myle ? Hetzner nie w tej cenie.... Nawet w zakupie jest droższy nie licząc instalacji.... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Chyba chciales napisac - wywal jeden, ewentualnie - wybierz dwa Nie:) "Łącze większe lub równe 100mbit" i "w rozsądnej cenie" Nierealne;) Chyba, że rozsądne ceny dla autora postu to $1000 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Nie:)"Łącze większe lub równe 100mbit" i "w rozsądnej cenie" Nierealne;) Chyba, że rozsądne ceny dla autora postu to $1000 min. Nie? A chociazby taki Hetzner to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Tego typu serwer to koszt w granicach 1k zł chyba w zagranicznej PCetowni, bo w dobrej serwerowni w PL to koszt okolo 9-11 tys... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Tak to oferta od Rusela ... Robi mnie w 'jajo ? Może podajcie jakieś oferty do 600 zł/miech, łącze 100mbitów, transfer nieograniczony, jakiś pojemny dysk, ram i procek też wmiare dobry :> byłbym wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Tak to oferta od Rusela ... Robi mnie w 'jajo ? Może podajcie jakieś oferty do 600 zł/miech, łącze 100mbitów, transfer nieograniczony, jakiś pojemny dysk, ram i procek też wmiare dobry :> byłbym wdzięczny nie wiem, czy ktos Ci da taka oferte, bo cena za ktora chcesz to nabyc jest nierealnie niska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 http://www.leaseweb.com/index.php?p=dedicatedflatfee100 Ceny są w euro a nie złoty Za 600 zł miesięcznie to możesz mieć serwerownie gdzie po 1000 GB przytną łącze do 10 MB/s, albo tylko wykupić transfer. Jeśli chodzi o leaseweb to może weź coś z tej puli: http://www.leaseweb.com/index.php?p=dedicatedhighvolume Raczej 4 000 GB to dużo Tylko pamiętaj że jeszcze instalacja 50 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Tak to oferta od Rusela ... No to poczytaj na tym forum ile osób już oszukał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 No to poczytaj na tym forum ile osób już oszukał.. To jakiś niepoważny koleś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 To podajcie może jakieś realne oferty, bezpośrednie linki ? Procek: około 2 ghz Ram: minimum 1 gb Transfer miesięczny: minimum 4000gb Dysk: 600 gb Łącze: 100 mbitów Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 http://neu.netdirekt.de/c/cms/front_conten...36&idcat=33 Myślę że dobra oferta, ich pośrednikiem w polsce jest exportal.pl - nikt na niego jeszcze nie narzekał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2007 Własnie tego dedyka co teraz mam, mam z exportal.pl Nie narzekam, admin troche późno aktywował, ale za to dodał 20 gb dysk Co myślicie o tej ofercie Root-Professional http://www.webtropia.com/home/root-server/details.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach