nerrto 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Co o nim myslicie podoba Wam sie? Wg mnie zbyt podchodzi pod Citroena c5... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Nawet bardzo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Co wersja to brzydsza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Wg mnie jest brzydka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Nie ma charakteru... zupełnie jak z kobietami... ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Kto by chciał francuski samochód.. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Nie ma charakteru... zupełnie jak z kobietami... ; ) Jakaś aluzja do mojej płci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Kto by chciał francuski samochód.. : ) dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Reno;) Fiacik, i tym podobne cuda - nieeee VW, Volvo, Audi - Yessssssss;) //edit: jakeis dziwne wersje maja silnik 1.5l i 2l. diesel, podstawowy od 1.6 do 3.5 l. No i 160KM dla wersji 2l z turbo to troche licho:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Kto by chciał francuski samochód.. : ) Ja a tak dokładnie peugeota 407 przekiępkny Co do laguny, to jest paskudna :/ dosłownie przegieli, ale 1 na 3 marki fancuskie jest jeden który mi się podoba (peugeota) Nie ma charakteru... zupełnie jak z kobietami... ; ) Nie zgodzę się , nie wolno wszystkich kobiet wrzucać do jednego wora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Jakby dawali za darmo to każdy (nawet francuski) by się wzięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Ja bym tylko nie brał Fiata 126p, boję się ich wolę już rowerek i wiatr we włosach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 A ja bym wzieła bo za złom dobrze płacą albo jakiś dresiarz z klatki by odkupił na części Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 nie ma to jak Niemcy albo Japończyki Osobiście mam HONDĘ civic 97r. 1.4 16V (90 KM) i idzie jak burza tylko szkoda że części są drogie i jest bardzo mało "zamienników" może nie jest nowa tak jak wasze autka :> ale daje rade lakier ma prawie jak nowy... nie licząc 2-och małych zarysowań... tak samo tapicerka bardziej mi się podoba np: niż u VW golfów no i że te auta są dla mnie za bardzo "sztywne" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 Przód kiepski (rzeczywiście jak c5) ale tył w kombii bardzo ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2007 nie obejrzałem dokładnie.. rzeczywiście, kombi fajne.. trochę japońsko wygląda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach