neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Kupię 10 malutkich kont hostingowych o parametrach 500 mb / 5 gb miesięcznie / liczba subdomen nielimitowana. Najlepiej jedna firma - każde konto na innym IP serwera. Zainstaluję na koncie własny skrypt Presell Page. Pozdrawiam i zapraszam na PW - z najtańszej propozycji skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Proponuję coś z linii serwerów Home u nas -- najtańsze konto kosztuje tylko 25 zł + VAT rocznie (30 zł 50 gr z VAT). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 @T: Najlepiej jedna firma - każde konto na innym IP serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 "Najlepiej" nie wyklucza brania pod uwagę innych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 To w takim razie może @neon103 ta oferta Cię zainteresuje: 1GB/5GB - 12.20zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Kupię 10 malutkich kont hostingowych o parametrach 500 mb / 5 gb miesięcznie Czy one faktycznie sa takie malutkie? :-) A za samo 10 ip wychodzi ~500 zł netto rocznie... czasem kilka razy drożej pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Dostałem kilka ciekawych PW... Zajmuję się pozycjonowaniem więc potrzebuję różne IP serwera (chociaż IP serwera nie gra dużej roli w pozycjonowaniu z moich obserwacji). Drapak, niektóre firmy np cal.pl oferują ponad 40 różnych kont na 40 różnych IP w cenie hostingu. Jeżeli macie jakieś jeszcze propozycje to proszę pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 niektóre firmy np cal.pl oferują ponad 40 różnych kont na 40 różnych IP w cenie hostingu. Wow, robi wrażenie, to jest u nich w ofercie na stronie czy u Ciebie na privie? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Wiesz... kto pyta nie błądzi ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 kto pyta nie błądzi ^^ Zapytałem bo zabłądziłem na ich stronie :-D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Jeżeli chodzi o cal.pl to mają bardzo fajny panel do administracji domen No ale nie wykraczajmy poza temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 www.tani-hosting.net/seo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Temat już chyba nie jest wartościowy. Co chciałem to kupiłem. Chociaż najbardziej będę pewnie zadowolony z masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2007 Temat już chyba nie jest wartościowy. Co chciałem to kupiłem. Chociaż najbardziej będę pewnie zadowolony z masternet.pl To może się pochwalisz jaką oferte wybrałeś? Mnie również przydałoby się kilka małych kont z różnych ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach