yogi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Mam serwer w hosteurope.de W tym problem , że mam tylko jedno IP. Jak zrobić , aby z jednego IP były 2 adresy dns [abym mógł podpiąć domenę] ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Nie da się. 1 DNS = 1IP Teoretycznie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Ja słyszałem , że się da są do tego jakieś specjalne strony dające swoje dnsy czy coś takiego. Na pewno sa tu jakies osoby majace kiedys taki problem i te problem rozwiazaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Nie lepiej już jako secondary DNS użyć np. freedns.sgh.waw.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Próbowałem... FNS1.SGH.WAW.PL FNS2.SGH.WAW.PL Zrobiłem to co mialem zrobić zmieniłem dnsy podpiołem i nie działa przykład "tibiasoft.com" ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 A wiesz co to jest czas propagacji domen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Dnsy się odświerzyły... Pod starymi dnsami była strona... dns1.kmd07.pl.[72.232.209.110] dns2.kmd07.pl.[72.232.209.110] Jak to jest mozliwe ze 2 dnsy mają te same IP , jak to zrobić ^.-? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 ns1 IN A 1.2.3.4 ns2 IN A 1.2.3.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach