wyszukaj 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Witam Tym razem poszukuję serwera, hostingu pod serwis z darmowym hostingiem zdjęć. Skrypt który będzie to obsługiwał umożliwia mi rozkładanie "ruchu" na różne serwery, taki coś co zostło nazwane Multi Server Balancing, więc potrzebny mi jest hosting że tak powiem na stronę startową. Pozdrawiam, Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Można wiedzieć, co to za skrypt? Rozwiązanie własne czy odkupione? Wg. mnie nawet jeśli chodzi tylko o startową nie warto oszczędzać. Shared wystarczy to wg mnie IQ vs. Kei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Ja tez bym powiedziała KEI bo nie przychodzi mi za bardzo do głowy coś innego stabilnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 kei.pl lub ehost.pl - na zawsze dobra marka... lepszy będzie w kei.pl oferuje większy transfer, w ehoscie masz max 25 gb jeżeli chodzi o wirtualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 Teraz wszyscy się przeprowadzą do KEI i za 3 miesiące zaczną się pady : ) hehe.. nie.. no w sumie nie z takimi cenami... bo chyba nikt tam nie pozwoli na promocje za 1 PLN ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszukaj 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 Dzięki za podpowiedzi, chyba spróbuję Kei, serwis ma dopiero wystartować więc nie będzie dużego obciążenia na początku, nie wiem jeszcze jak dalej to będzie. Tak na marginesie ciekawi mnie jeszcze czy kei wytrzymałby obciążenie z jednej z moich galerii opartej na coppermine, wiem że to nie najlepszy skrypt, ale nie spotkałem innego który oferowałby takie możliwości. BOSS - jest to gotowy skrypt zakupiony przeze mnie z zasobów hotscripts.com Pzdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 Kei jak najbardziej wytrzyma bardzo duże serwisy i ruch ale to już na platformie LunaII jak widnieje u mnie w podpisie, a to koszt już 1200zł netto rocznie w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach