Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Witam. Czy ktoś tutaj korzysta z ofert Jumpline.com? Znalazłem ofertę bezpłatnego konta VDS na rok (https://ssl.jumpline.com/order/?c=56Y3QR8C&AID=10293376&PID=1409886) i chcę się dowiedzieć czy ktoś korzysta, aby ew. wymienić opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Nigdy nie wierz w to że dostaniesz coś dobrego za darmo. Za darmo możesz co najwyżej dostać hosting na kiebskim serwerze gdzie do każdej strony będą Ci dokładać 20 pop-up'ów i innych reklam. Pytanie retoryczne: po co im numer twojej karty kredytowej i inne dane o niej? Co z tego że pisze że w opcji darmowej nic nie potrącą z twojego konta. Jeżeli faktycznie dawaliby coś za darmo istniałaby mozliwość pominięcia tej opcji. Nie daj się nabrać bo znam spora grupę osób nabranych w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 choć pytanie retoryczne zadałaś to w panelu mam podane: Last Payment 06-04-07 Next Due 06-04-08 Price $191.40 Tak więc o ile widzę potrącą mi kwotę $191.40 w przyszłym roku, o ile: "You have the option to cancel the free offer at anytime and you will not be billed after the free offer expires." Póki co sprawdzam ich serwer, pingi ~120ms, generalnie póki co nic złego nie mogę powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Chwyt reklamowy. Poszukaj lepiej gwiazdek i ukrytych kosztów. Znając życie jeden punkt regulaminu zaprzecza drugiemu. A za tą cenę mozna mieć cos o wiele lepszego w polsce. Szkoda fatygi i pakowania się w niby atrakcyjne darmowe serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 ftp://theqkash.is-a-geek.com/ może ktoś z dobrym łączem sprawdzić prędkości? ;-) Jak na razie jest ok, a opinie o tej ofercie tez dobre, środki na koncie mam zablokowane, więc choćby bardzo chcieli to mi nie wezmą ani grosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach