malit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2007 Witam, chetnie kupie domenę ze słowami medyczne, portalmedyczny,lekarz, farmacja lub podobne. W grę wchodzą krajowe jak i globalne. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 Jeżeli jestes zainteresowany to posaiadam i mogę sprzedac w komplecie specjalistyczny.pl + specjalistyczny.com, po wiecej info napisz do mnie PM, jeżeli Cię takie domeny interesuja. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novitz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 Witam, chetnie kupie domenę ze słowami medyczne, portalmedyczny,lekarz, farmacja lub podobne. W grę wchodzą krajowe jak i globalne.Pzdr Witam, Mogę zaoferować domenę: PoradaMedyczna.pl W razie zainteresowania proszę o kontakt na mail: novitz@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Witam, chciałbym ponownie podbić temat. Interesuja mnie domeny: medyczne, medycyna, farmacja, medical itd, itp Z góry dziekuję. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
troolu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 witam jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 19.06.2008, 20:35 Nie odkopuj starych tematów patrz na datę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomsson 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2009 medoffice.pl info: DomainDirectory.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach