apze 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 http://wirtualnemedia.pl/document,,2109446...ytkownikow.html Mnie się nie chce wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 Wiesz Home ma coraz więcej klientów, każdy klient to potencjalny Under Construction i przekierowanie na Home.pl . Poza tym Home ma za sobą bardzo mocną kampanie reklamową, dlatego wydaje mi się, że ten wynik jest tylko czasowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 Ja się spotkałem z kampanią nazwy i nadal spotykam ale z home.pl? Chyba za dużo chodzę po stronkach kulinarnych i medycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2007 No co ty. Jaką gazetę nie otworzysz tam home. Niedługo człowiek będzie się bał lodówkę otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2007 dajcie spokoj z tym home juz oczy nie widza gdzie patrzec ostanio jechalem samochodem to juz na bilbordach zdawalo mi sie za home widze .. a z gazetami i stronami www to stanadard ze wszedzie home ... chlopcy poprostu maja kase na reklamy praktycznie wszedzie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach