malyem 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 Na pewno ktos z Was ma zainstalowany DirectAdmin na Etch, jak to sie sprawuje? Mam zamiar kupic serwer dedykowany, chcialem z wersja Debiana 4, ale DA nie daje supportu dla tej wersji tylko dla 3.1. Czekac, kiedy bedzie supportowana wersja 4? Teraz zajeli sie integracja z CentOS, a po tym bedzie Etch, wiec moze to troche potrwac. Czy bezpieczne bedzie upgradowanie wersji 3.1 do 4 z dzialajacym hostingiem pod kontrola DA? Prosze pomozcie, bo chodze skolowany. Na dzien dzisiejszy jestem za 3.1, bo nie chce miec jakichkolwiek problemow z hostingiem (przynajmniej minimalizowac ewentualnosci). Geniuszem w Debianie nie jestem, ale sobie jakos radze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 Zainstaluj Etcha, zmien wersje w release file Debiana na 3.1 i DirectAdmin bedzie dzialal bez problemu myslac, ze masz starszego Debiana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2007 Zainstaluj Etcha, zmien wersje w release file Debiana na 3.1 i DirectAdmin bedzie dzialal bez problemu myslac, ze masz starszego Debiana . Potwierdzam... Instalowałem już duet DA+Etch... hmm... na 3-4 maszynach. Żadna się nie skarży... podczas samej instalacji wystąpiło kilka drobnych błędów, nie mniej jednak wszystkie dało się wyeliminować via apt-get install pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 ja tez probowałem i niedłąo sie na etch debian 4.0 wywalał bład przy instalacji nie mogło pobrać pomimo licencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 da się... da... wystarczy chwilę pokombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2007 czy zrobił by to ktoś ? dlamnie moj admin niedał rady nic neidała zmiana release versi niedłąo nawet przejsc do połowy instlacji niemogł pobrac jakis plikow z direct admina pomimo tego ze mamy licencje musielismyz ainstalowac darmowy panel ISPCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r.s 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2007 Zmieniasz debian_version... masz procek 64bit? czy jaki? I czy licencja jest ustawiona na debian 3.1? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2007 czy zrobił by to ktoś ? dla mnie... Będziesz "nabijać" jeden panel na drugi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2007 teraz juz wiem ze chyba to była wina tego ze mam x64 i stad te błedy tak samo z shoutcastem x32 jak tylko kupie na własnosc direct admina to zainstaluje wersje etch 32 bitową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach