michalpc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Nie widać tej aureoli na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Dlaczego mam wrazenie, ze opierasz to na wlasnym doswiadczeniu 'informatyka'? Ależ skąd - tak tylko mi przyszło do głowy... <niewinna> bo skoro nie macie (mamy?) czasu na życie prywatne to...... Nie widać tej aureoli na zdjęciu A czy tu lepiej widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 Istnieje stereotyp o mężczyznach informatykach:Facet, (...), pryszczaty, nie ma dziewczyny. (...) maniak, którego nic poza komputerem nie obchodzi. (...), pije dużo kawy. Spędza przed komputerem co najmniej 12h dziennie. haha to ja. jakas chetna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 radzilbym uwazac na sex przez internet potem takie kwiatki wychodza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 No @peace-b trzeba na Ciebie uważać Ale przynajmniej nie ma obawy że wpadniesz na Ojcowską 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2007 No @peace-b trzeba na Ciebie uważać Ale przynajmniej nie ma obawy że wpadniesz na Ojcowską 1. Oj chyba nie zrozumiałam aluzji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 Nie no miałem dostać zdjęcie na pw, a tu masz... wszyscy otrzymali. No nic pozostaje tylko mieć nadzieje, że jeszcze coś przyjdzie w lepszej 'jakości' niż to na forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 @peace-b wskazówka dot adresu: "Grzeszy człowiek, który chce otrzymać od swego bliźniego więcej, niż jest gotów dać sam z siebie ..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peace-b 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2007 @michalpc wiem wiem już znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach