adam_michnik 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Witam, szukam hostingu na max 3 miesiące (może być płatne co miesiąc). Ma się tam znaleźć prosta stronka w html, bez żadnych sql i php i jeden plik 100 MB, który będzie pobierany ok 300 razy w ciągu miesiąca. Może ktoś wie czy jest dla mnie jakaś lepsza oferta od neteasy.pl? Bo ja się raczej nie orientuje w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Witam,szukam hostingu na max 3 miesiące (może być płatne co miesiąc). Ma się tam znaleźć prosta stronka w html, bez żadnych sql i php i jeden plik 100 MB, który będzie pobierany ok 300 razy w ciągu miesiąca. Może ktoś wie czy jest dla mnie jakaś lepsza oferta od neteasy.pl? Bo ja się raczej nie orientuje w temacie. Proponuje nasz pakiet Static Mini. Abonament za 3 miesiące tego konta będzie kosztował tylko 25 zł + VAT. Niska cena wynika właśnie z braku PHP/MySQL w pakiecie. Transferu i miejsca jest nawet sporo wiecej niż Pan potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miz 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2007 mam tam konto i chodzi bdb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach