michaeln 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Witam, Czy ktos moze doradzic jaka firma hostingowa w USA jest odpowiednikiem home.pl? Chodzi mi o hosting, ktory moze ma troche ograniczen jezeli chodzi o mozliwosci konfiguracji ale za to szybkie i niezawodne serwery, pewny backup itd. Dziekuje i pozdrawiam Michal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 hostingzoom i ich "failover" serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Dzieki, juz patrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 Hmm, może http://pair.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moskita 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2007 hostingzoom i ich "failover" serwery. Hmmm miałem u nich serwer ze dwa lata temu przez około 10 miesięcy. Tak syfiastego supportu (mało fachowego) w życiu nie spotkałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach