White91 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2007 Witam chciałem kupić server dedykowany na którym miałby stać server Gry. Procesor może być 2-3 GHZ RAM 512-1GB Łącze 1-2 mb/s Cena jaką moge zapłacić to 100-150 zł na miesiąc. Jeśli komuś coś to mówi OTS (open tibia server) to właśnie do tego ma służyć ten server. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2007 Witam chciałem kupić server dedykowany na którym miałby stać server Gry. Procesor może być 2-3 GHZ RAM 512-1GB Łącze 1-2 mb/sCena jaką moge zapłacić to 100-150 zł na miesiąc. Jeśli komuś coś to mówi OTS (open tibia server) to właśnie do tego ma służyć ten server. jasne ze OTS mi cos mowi sam kiedys mialem . Problem jest taki, ze jak postawisz na linuchu to az takie parametry Ci nie beda potrzebne. mi 50slotow chodzilo na 128 mb ram PII 333 mhz ( zjadalo okolo 350-360 kbps) z drugiej strony nie znajdziesz raczej dobrego serwera zacene 100-150 pln... szczegolnie ze serwer tibii zjada duzo ramek (ponad 14 tysiecy na sekunde) czyli mocna zajezdza router. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach