Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2007 Witam, mam do sprzedania pami?ci ram - DDR 512MB 400MHZ. Mo?e kto? by by? ch?tny, pami?ci nowe u?ywane nieca?e 3 miesi?ce jedynie do przegl?dania stron www oraz gry w gierki 2D ( supertux ) Pami?ci u?ywane by?y jedynie na systemie linux ale wcze?niej by?y testowane te? na windows XP, wszystko dzia?a bez problemu. Skanowane memory testem - 0 b?edów. Sprzedaje je z powodu - sprzedaje ca?y komputer. Wczoraj zamówi?em now? p?yte g?ówn? pod 2 rdzeniowca wi?c musz? si? pozby? wszystkiego z starego kompa. W pó?niejszym czasie mia? bym do sprzedania x2 DDR 256MB ( DUAL ) - Ju? s? troch? stare ale nie mia?em z nimi problemów. Althon 1800+ Radeon 9550 256MB ( Karta ma nie ca?y rok ) Zasilacz 300V Ramy ca?y czas aktualne ( ale tylko przez par? dni ) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2007 Zasilacz 300V Voltów czy Wat? To jest zasadnicza różnicaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2007 Watów - te litrówki mnie kiedyś zabiją EDIT: Literówki*** (bash ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2007 Ja być może bede sie pozbywał w najblizszych tygodniach zestawu 2x512MB (dual) Geil DDR2 800MHz UD (timingi 12-4-4-4). Gdy sprzedaz bedzie faktycznie przesądzona, potwierdze to jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Teraz mam na sell płyte NF-7 Abita z procesorem 1.8GHZ ( Althon XP 2200+ ) Grafika już nie aktualna - Radek sprzedany. Abit i Althon sprzedany. Ramy x2 256 też. Została 1x 512 400MHZ GOODRAM I zasilacz 300W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach