adremja 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2005 Jak przedstawia się sprawa polskich langów do np DA czy Cpanel jeżeli zakupie konto np w USA. Czy będzie mozliwosc, że moi klienci czy ja sam bedę mógł korzystać z polskiej wersji jezykowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2005 Jesli mocno sie poprosi to tak.. A np. jesli provider oferuje RVSkin to w ogole nie ma zadnych problemow (tak robi np. www.icanahost.com). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adremja 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2005 Ok dzieki bo to pytanie mnie nurtowało. Bo mi samemu wystarczy angielski ale pomyslałem, że jak kupuje juz tego resellera a w necie jestem dosyć często i długo a przy tym wmiare dobrze znam php to mógłbym spróbować, z własnym hotingiem. A jak patrzyłem na ceny w Polsce to mi sie tego odechciewało(mam dylemat czy to jest napisane poprawnie a nie po polskiemu) :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2005 no ale np. godziny (strefy czasowej) to raczej nie da się przestawić albo kodowania w mysql, w wyniku czego będzie źle działać sortowanie dla polskich ogonków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SMYS 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 no ale np. godziny (strefy czasowej) to raczej nie da się przestawić Przeciez zawsze masz do dyspozycji czas GMT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Ja mam, ale jak instlauję gotowy skrypt to nie zawsze jest tam wybór strefy czasowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach