kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2004 chcialbym dodac sonde w jednym ze swoich postow, mozeby tak wlaczyc te calkiem uzyteczna opcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2004 mozeby tak wlaczyc te calkiem uzyteczna opcje A może nie... Mod/admin może. Ale zwykły user nie... Jak chcesz koniecznie jakąś sondę to podeslij mi na PW co chcesz. Jakie pytanie, jakie odpowiedzi. Jeśli uznam, że warto do dodam. Albo podeslij do radom`a lub fobi`ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2004 ja bym powiedzial ze tak, otwarte umieszcznaie sond jest jedna z zalet wht.com, gdzie moderatorzy decyduja po dodaniu czy sonda ew miesci sie w *czyms tam* wydaje mi sie chlopcy ze jestescie tu na etapie rozkrecania i zachecania uzytkownikow jeszcze a nia na etapie trzymania stada malp w ryzach nie odstraszac nowych zbyt ostrym rygorem poczekajcie do 500 userow lepiej ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2004 wydaje mi sie chlopcy ze jestescie tu na etapie rozkrecania i zachecania uzytkownikow jeszcze a nia na etapie trzymania stada malp w ryzach nie odstraszac nowych zbyt ostrym rygorem poczekajcie do 500 userow lepiej ;] tak jest, juz mozna robic sondy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach