juice99 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2005 Witam, znalazlem tutaj sporo dyskusji na temat darmowych panelów, czy spolszczeń (ale niestety do niedarmowych). Pytanie brzmi - jakie znacie darmowe panele do których są dostępne spolszczenia? Zastanawiałem się nad VHCSem, ale niestety nie ma polskiej wersji A za taki przykładowy CPanel trzeba płacić - a to co chcę zrobić ma być darmowe więc odpada pozdrawiam Wysłany Pon Kwi 04, 2005 12:14 pm: Naprawdę nie ma żadnego spolszczonego control panela ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pageender 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 Polecam zPanel(www.thezpanel.com), mam do niego spolszczenie i mogę je przesłać na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 przejrzyj te: http://normanos.com/linux/darmowe-panele-f...control-panels/ ale swoja droga po co Ci PL? ja jakos nie zauwazylem aby byl mi potrzebny w VHCSie. to jest przeciez raptem kilka zwrotow ktore i tak sa anglojezyczne (mysql, userzy, domeny etc. zaden problem). edit: ty, archeolog z ciebie czy co?!? po co odkopujesz wiekowe watki a ja sie tu niepotrzebnie produkuje... :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 tez nie wiem do konca po co spolszczenie, jeden z userow tego forum sprzedaje spolszczenia do VHCS2, pogrzeb na forum a znajdziesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach