Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 Witam, mam do was pytanie. Zmieniał ktoś kontrakt z miesięcznego na roczny w Netdirect? Wiem że jest Taka możliwość ponieważ mój znajomy się pytał i odpisali że bez problemów. Nie chcę ich nudzić więc postanowiłem napisać ten temat... Może ktoś wie i powie jak to wygląda bo mi wydaję się że trzeba podpisać aneks do umowy i przeskanować im. IP i wszystko zostaje takie same nie? Zrobiłem ten temat tylko po to żeby odpowiedział mi ktoś kto zmieniał ten kontrakt lub się o to pytał i otrzymał odpowiedź. Jak nie ma tutaj nikogo takiego to napiszę do nich jutro bo w weekendy nie pracują na info@. Pozdrawiam i thx ///EDIT - Chyba nikt nie zmieniał już do nich wysłałem pytanie Można przenieść do śmietnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 Jeśli otrzymasz odpowiedź to proszę podziel się z nami odpowiedzią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Tak, własnie miałem to zrobić Odpisali Please send us a email with your wish. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach