kraski 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 Cześć, Szukam hostingi do 100zł (rocznie) który spełni moje wymagania. Otóż jestem w trakcie robienia dużej strony i szukam już na nią dobrego hosta. Wymagania : - Ponad 40gb transfery miesięcznie - Ponad 2gb miejsca na dysku - Mysql - Php - Bez ograniczeń na poczty - Bez limitów na inne bajery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 W tej cenie nic sensownego (czyli nie krzaki i inne "wynalazki") nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 Cześć, Szukam hostingi do 100zł (rocznie) który spełni moje wymagania. Otóż jestem w trakcie robienia dużej strony i szukam już na nią dobrego hosta. Wymagania : - Ponad 40gb transfery miesięcznie - Ponad 2gb miejsca na dysku - Mysql - Php - Bez ograniczeń na poczty - Bez limitów na inne bajery Zapraszam do przetestowania naszego serwera Biznes Mini. W ramach pakietu otrzymasz 400 GB rocznie (tak, wiem, troszkę mniej niż napisałeś), 2 GB przestrzeni i brak innych limitów, a dodatkowo wsparcie dla Ruby on Rails i dostep do shella. Cena 99 zł + VAT rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kraski 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 A da się dogadać abym miał około 45gb transfery miesięcznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 Pewnie tak Tylko będziesz musiał dopłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2007 A da się dogadać abym miał około 45gb transfery miesięcznie ? Nie blokujemy kont po przekroczeniu transferu miesięcznego. W przypadku przekroczenia dodajemy do danego miesiąca wartość dziennego transferu i odejmujemy jeden dzień ważności konta. Jeśli więc będzie Pan przekraczał nieznacznie transfer miesięczny to ważność konta wygaśnie po prostu nieco wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach